ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε. – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο


Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 28.03.2017)

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στα πλαίσια της περιοδείας του επισκέφθηκε και την Κατερίνη στις 27 Μαρτίου 2017 και μίλησε σε φίλους του κόμματος στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της πόλης.

Μετά το πέρας της ομιλίας του, ο κύριος Λαφαζάνης μίλησε στην κάμερά μας και στον Γιώργο Οικονομίδη.

Ο πρόεδρος της ΛΑ.Ε. επιμένει στην έξοδό μας από το ευρώ τονίζοντας πως είναι η καλύτερη κίνηση για την Ελλάδα και ότι κάτι τέτοιο δεν συμφέρει την Γερμανία, άσχετα που ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας κύριος Σόϊμπλε δείχνει υπέρμαχος της εξόδου μας. Επεσήμανε δε ότι τα ΜΜΕ τρομοκρατούν τους Έλληνες για την ενδεχόμενη έξοδό μας από το ευρώ ενώ γίνεται πλειοψηφικό το ρεύμα υπέρ του Εθνικού νομίσματος όπου και θα έχουμε ανάπτυξη με εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Ρώτησα τον κύριο Λαφαζάνη μεταξύ των άλλων και κάτι που σχεδόν όλη η Ελλάδα ξεχνά και τά συστημικά ΜΜΕ δεν αναφέρουν ποτέ! Πώς σχολιάζει την δήλωση της Ψαρούδας Μπενάκη στον Κάρολο Παπούλια όταν θα αναλάμβανε την προεδρία το 2005, λέγοντας του πως η Ελλάδα θα χάσει την Εθνική της κυριαρχία, τά εδάφη της και τόσες άλλες καταστροφικές «προφητείες» που έκανε η κυρία αυτή όπου και συμβαίνουν στις μέρες μας. Πώς τά ήξερε δηλαδή; Η απάντηση στην συνέντευξη.

Τέλος, αρνείται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ότι πήρε «πολιτικό διαζύγιο» με την κυρία Κωνσταντοπούλου όπου και έκανε δικό της κόμμα, και είναι ανοικτός σε κάθε συνεργασία μαζί της.

Όλη την ομιλία του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης, την οποία και βιντεοσκοπήσαμε, θα την δημοσιεύσουμε σύντομα.

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο