Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(08/01/2018)

 

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ (και σημερινός Υπουργός Εθνικής Άμυνας) Πάνος Καμμένος στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα τού ονόματος τής Μακεδονίας που το διεκδικούν τα Σκόπια.

Στις 16.01.2015 ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε την Κατερίνη στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα των κομμάτων, και σε τετ-α-τετ με τον δημοσιογράφο απάντησε στο ερώτημα του εάν είναι το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αδιαπραγμάτευτο τόσο για τον ίδιο όσο και για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Είναι αδιαπραγμάτευτο, κανονικά αδιαπραγμάτευτο, όχι σαν τα καραγκιοζλίκια του κυρίου Σαμαρά» απάντησε ο κύριος Καμμένος, ενώ φάνηκε να είναι ανένδοτος στην χρήση οποιουδήποτε ονόματος που να περιλαμβάνει και το όνομα Μακεδονία, λέγοντας: «Κανένα σύνθετο με το όνομα Μακεδονία».

Παρακολουθήστε το επίμαχο σημείο τής συνέντευξης καθώς και την ανάρτηση τού Πάνου Καμμένου στο Twitter για την «γκάφα» τού υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα να αποκαλέσει τά Σκόπια ώς Μακεδονία.

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο