Παπάς σε Oriental ρυθμούς…!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Η αισχύνη πάντα καταισχύνει…!

 

18 Νοεμβρίου 2008
του Γιώργου Οικονομίδη

Παπάς σέ οριενταλ ρυθμούςΆλλος ένας “διάδοχος” των Αποστόλων του Χριστού δείχνει την… Ορθοδοξία του. Έτσι οι περισσότεροι παπάδες οραματίζονται τον Ορθόδοξο χριστιανισμό. Θα δείτε τον ίδιο τον παπά να λικνίζεται σε ρυθμούς Οριεντάλ με τις χορεύτριες και στην κάμερα μπροστά να υποστηρίζει ότι το κάνει για να προσελκύσει τους νέους στην (ορθόδοξη) εκκλησία, κάτι σαν τον Χριστόδουλο να πούμε, που έλεγε στους νέους: “Σας πάω”. Το πως τους… “πήγαινε” όμως, αυτός το ήξερε, ε’ και… λίγοι από εμάς.

Ο εν λόγω παπάς όμως, που λογίζεται ως “διάδοχος” των Αποστόλων –ψευδοδιάδοχος δηλαδή, εφόσον Αποστολική διαδοχή πουθενά δεν υπάρχει– δεν έχει διαβάσει ποτέ την Καινή Διαθήκη, διότι εάν την διάβαζε θα ήξερε την τακτική του Αποστόλου Παύλου που μας λέει: “και έγεινα εις τους Ιουδαίους ως Ιουδαίος, διά να κερδήσω τους Ιουδαίους· εις τους υπό νόμον ως υπό νόμον, διά να κερδήσω τους υπό νόμον· εις τους ανόμους ως άνομος, μη ων άνομος εις τον Θεόν, αλλ’ έννομος εις τον Χριστόν, διά να κερδήσω ανόμους” (Α’ Κορινθίους, θ’ 21)·

Ο παπάς όμως ομοιώθηκε με τους ανόμους, διότι, δείχνει να του αρέσει αυτό που κάνει. Διαβάζουμε και πάλι τα λόγια του Αποστόλου Παύλου που λένε: “και μη συμμορφόνεσθε με τον αιώνα τούτον…” (Ρωμαίους, ιβ’ 2).

Επίσης: “Αλλ’ ημείς δεν ελάβομεν το πνεύμα του κόσμου, αλλά το πνεύμα το εκ του Θεού” (Α’ Κορινθίους: β’ 12)

“Βλέπετε μη σας εξαπατήση τις διά της… ματαίας απάτης… κατά τα στοιχεία του κόσμου και ουχί κατά Χριστόν” (Κολοσσαείς: β’ 8)

“Μοιχοί και μοιχαλίδες, δεν εξεύρετε ότι η φιλία του κόσμου είναι έχθρα του Θεού; όστις λοιπόν θελήση να ήναι φίλος του κόσμου, εχθρός του Θεού καθίσταται” (Ιάκωβος: δ’ 4).

Αναγνωρίζω ότι κακώς ασχολούμαι με τέτοιου είδους ανθρώπων που νομίζουν ότι είναι οι “ταμειούχοι της Θείας Χάρητος”, διότι ο πατέρας τους ο διάβολος τύφλωσε την διάνοια τους, αλλά χάριν των καλοπροαίρετων Ορθοδόξων πιστών, δεν θέλω να το αποφύγω.

Δείτε λοιπόν τον Ορθόδοξο “δίαυλο μεταξύ Θεού και ανθρώπων” (sic), σε στιγμές άκρως… ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ!!!  

Δυστυχώς, αυτόν που βλέπετε στο Βίντεο τον προσκυνάτε κάποιοι απο εσάς, του ασπάζεστε το χέρι, εξομολογείστε σ’ αυτόν, ζητάτε απο αυτόν να μεσιτεύσει στον Θεό για εσάς και με την τακτική σας αυτή υποδουλώνετε την ψυχή σας στον διάβολο και όχι στον Θεό. Υποχρεούμαι να μιλήσω έτσι “ωμά” διότι είναι η αλήθεια. Τί θα αποφασίσεις τελικά για την σωτηρία της ψυχής σου; Παπάδες ή απευθείας τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ;

 
Γιώργος Οικονομίδης
Sporeas.tv
Sporeas.gr
18/11/2008
 
 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment