ΠΑΠΙΕΣ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΖΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΗΛΥΚΟ

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 31.05.2017)

Δεν την έχει μόνον ο άνθρωπος την ερωτική αντιζηλία, αλλά και στα ζώα και στα πτηνά την παρατηρούμε.

Στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης, εκτός των ζώων και διαφόρων πτηνών που υπάρχουν περιφραγμένα, ο επισκέπτης βλέπει και τις όμορφες πάπιες που τριγυρνούν ελεύθερες στα διάφορα συντριβάνια και στέρνες που πλεονάζουν στο Πάρκο.

Την Πέμπτη, 1η Ιουνίου, μπαίνουμε πλέον στο καλοκαίρι. Η Άνοιξη μας αφήνει. Η εποχή συνίσταται και για τις ερωτικές περιπτύξεις του ζωϊκού βασιλείου.

Στο Πάρκο η κάμερά μας συνέλαβε μια τέτοια περίπτυξη με τις πάπιες, αλλά επειδή κάτι τέτοιο είναι φυσικό και σύνηθες, θα εστιάσουμε στην αντιζηλία που βλέπουμε με δύο αρσενικά ενώ ο… επίλογος που καταγράψαμε με την βιαιότητα του αρσενικού ενάντια στο θηλυκό που λίγο έλειψε να χάσει την ζωή του με επακόλουθο την σωτηρία του από τις άλλες πάπιες που έσπευσαν να την ελευθερώσουν, θα μας συνεπάρουν για την ενότητα που υπάρχει στο ζωϊκό βασίλειο, κάτι που θα πρέπει να ζηλεύουμε εμείς οι άνθρωποι.

 

Μετά από μια σύντομη διαμάχη των δύο αρσενικών που δυστυχώς δεν την πρόλαβε η κάμερά μας, ο πρώτος εραστής αποτραβιέται και παραδίδει το πεδίο στον αντίζηλο.

Ο δεύτερος όμως αποδεικνύεται βίαιος εραστής. Η βιαιότητά του τείνει να βάλει σε κίνδυνο την ίδια την ζωή του θηλυκού, εφόσον την περισσότερη ώρα την έχει μέσα στο νερό με συνέπεια να δυσκολεύεται και να αναπνεύσει.

Τον κίνδυνο της… “συντρόφισσας” τον διαισθάνθηκαν οι… “σύντροφοι”.

Έσπευσαν λοιπόν να αποκαταστήσουν την αδικία. Στην θέση του θηλυκού βρίσκεται πλέον ο βίαιος αντίζηλος εραστής. Προσπαθεί να απελευθερωθεί από την τιμωρία των δυνατών που εκδικούνται την βιαιότητα του αντίζηλου. Στην πρώτη ευκαιρία που βρήκε, κατάφερε να ξεφύγει από τά ράμφη των δυνατών. Η τύχη ήταν τελικά με το μέρος του και μάλλον θα το σκεφτεί σοβαρότερα την επόμενη φορά που θα τολμήσει να βιαιοπραγήσει ενάντια σε θηλυκό.

Έχει και το ζωϊκό βασίλειο τις χάρες του…!

www.Pieria.tv

 

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31