Παραίτηση Αυστραλού Υπουργού Από Ευθιξία. Τα Δικά Μας Ανδρείκελα Θα Το Κάνουν; (…)!!!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (20-09-2021).

 

Ανδρισμός και ευθιξία είναι λέξεις άγνωστες για τα πολιτικά ανδρείκελα που μας κυβερνούν τόσες 10ετίες!

Ο Christian Porter ήταν υπουργός Δικαιοσύνης στην Κυβέρνηση του Scott Morrison στην Αυστραλία. Δεν έδωσε δικαίωμα σχολιασμών στα καθήκοντα του. Ένα δημοσίευμα τηλεοπτικού καναλιού, του ABC, που θεωρήθηκε ότι προσέβαλλε το άτομό του, ανάγκασε τον υπουργό να προσφύγει με αγωγή στα δικαστήρια κατά του καναλιού, και η προσφυγή ήταν προσωπική και όχι υπηρεσιακή. Καμιά σχέση με το κυβερνητικό του έργο.

Μια ανώνυμη οικονομική δωρεά προσφέρθηκε στον υπουργό για τα δικαστικά του έξοδα στην υπόθεση της αγωγής κατά του ABC καναλιού. Αυτό δεν κρατήθηκε μυστικό και αποκαλύφθηκε από τά ΜΜΕ. Ο Christian Porter από ευθιξία θεώρησε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει ως υπουργός Δικαιοσύνης και υπέβαλε προχθές την παραίτηση του στον πρωθυπουργό Scott Morrison, όπου και έγινε αποδεκτή ενώ ο Morrison ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα εάν παραβιάστηκε ο κώδικας συμπεριφοράς για υπουργούς.

Ο Christian Porter δεξιά με τον Αυστραλό πρωθυπουργό Scot Morrison αριστερά.

Επειδή ο λόγος γίνεται για πολιτισμένο κράτος όπου οι Νόμοι τηρούνται με πολίτες και πολιτικούς να είναι ίσοι απέναντι στον Νόμο, εννοείτε πως κάτι τέτοιο δεν θα δούμε να γίνεται ποτέ στην Ελλάδα της ρεμούλας και της λαμογιάς όπου οι πολιτικάντηδες (που το παίζουν πολιτικοί) είναι βουτηγμένοι μέχρι τά μπούνια στο… ακαταδίωκτο και στην ασυλία, και δίχως ευθιξία, εφόσον στα τόσα σκάνδαλα που είδαν το φώς της δημοσιότητας και περισσότερα που θα βγούνε στο μέλλον, δεν είδαμε και ούτε θα δούμε καμιά παραίτηση ευθιξίας και ανδρισμού. Η καρέκλα και ο παχυλός μισθός καταργεί την ευθιξία.

Ελλάς το μεγαλείο σου…

Ά(χ)ΡΙΣΤΟΙ!!!

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο