Παραδόθηκαν 300 στολές υψηλής προστασίας στο ΕΚΑΒ Πιερίας που δώρισαν οι πολίτες.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ακολουθούν άλλες δύο παραγγελίες με τη συνολική προμήθεια να ξεπερνά τις 1.100 στολές!

Σήμερα,  Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020, στις 10:00 το πρωί, το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης παρέδωσε 300 στολές υψηλής προστασίας στη διεύθυνση του ΕΚΑΒ Κατερίνης.

Η ποσότητα αυτή θα καλύψει τις ανάγκες των εργαζομένων για τις επόμενες 10 ημέρες. Επίκειται μία δεύτερη παράδοση εντός των επόμενων ημερών.  Τα επόμενα υλικά θα αποθηκευτούν στους χώρους του Καπνικού Σταθμού έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι διαθέσιμα στους εργαζόμενους των δομών υγείας του νομού Πιερίας.

Επίσης, έχει δρομολογηθεί και μια 3η παραγγελία 500 επιπλέον στολών για λογαριασμό του συλλόγου Freundeskreis Elliniko e.V. από το Αμβούργο της Γερμανίας. Έτσι, δημιουργείται ένα σημαντικό απόθεμα (σύνολο 1.100 στολές) για τον νομό μας που μπορεί να φανεί χρήσιμο σε περίπτωση ανάγκης.

Η προμήθεια των 300 στόλων υψηλής προστασίας που παραδόθηκαν σήμερα κατέστη δυνατή μετά από δημόσιο κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ” προς τους πολίτες του Νομού Πιερίας. Εντός 48 ωρών συγκεντρώθηκε ένα πολύ σημαντικό ποσό και έτσι η ομάδα προέβη στην παραγγελία, και σήμερα στην παράδοση των υλικών.

Η μεγαλοψυχία της τοπικής κοινωνίας,  τα άμεσα αντανακλαστικά της και η αλληλεγγύη της προς τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής αυτού του αγώνα, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και δίνουν ελπίδα σε όλους μας!


Μοιραστείτε το Άρθρο