ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ… ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ;;;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

«ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΑΕΙ ΤΟ… ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ»

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(01/08/2018)

 

Η διοικητική παραλαβή των Αθλητικών εγκαταστάσεων επάνω από την υπογειοποίηση τού Δήμου Κατερίνης έγινε στις 5 Ιουλίου 2018 όπου και την υπέγραψε ο δήμαρχος κος Σάββας Χιονίδης.

Ο κύριος Χιονίδης δήλωνε στο Δημοτικό Συμβούλιο τής ημέρας εκείνης, ότι, όσο παρέμεναν οι εν λόγω εγκαταστάσεις στην Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ο Δήμος δεν είχε το δικαίωμα ούτε την υποχρέωση να παρεμβαίνει στον καλλωπισμό των χώρων.

Από τις 5 Ιουλίου 2018 ο Δήμος πλέον αναλαμβάνει τις εγκαταστάσεις με την υπόσχεση τού δημάρχου, ότι, από αύριο, θα συνδεθεί το νερό στους χώρους όπου και θα ποτίζονται τά φυτά ενώ κάποια από αυτά θα ξεριζωθούν και θα φυτευτούν νέα.

Μετά από τηλεφωνήματα δημοτών που μου έγιναν και προσωπικών συζητήσεων που είχα μαζί τους, ζήτησαν να πληροφορηθούν γιατί αντί για καλυτέρευση του χώρου βλέπουμε χειροτέρευση με τις εγκαταστάσεις να παραμένουν χορταριασμένες και εγκαταλελειμμένες.

Έγινε και πάλι μια αυτοψία τού χώρου σήμερα 1η Αυγούστου για να διαπιστώσουμε του λόγου το ασφαλές, και… το διαπιστώσαμε!

Ο Αθλητικός χώρος, που σύμφωνα με τον δήμαρχο μας θα τον βλέπουν εκατομμύρια μάτια, παραμένει στην κατάσταση που βλέπετε στα πλάνα μας δίχως καμιά από την πολλά υποσχόμενη παρέμβαση τού Δήμου στον χώρο για να ποτιστούν οι θάμνοι και τά φυτά, να φυτευτούν νέα, να καθαριστεί ο χώρος από τά αγριόχορτα και να παραδοθεί στους δημότες έτοιμος για χρήση.

Επικοινώνησα σήμερα με το γραφείο τού δημάρχου ζητώντας την δική τους τοποθέτηση στην κωλυσιεργία αυτή και από την Γραμματεία μού είπαν ότι, «Για να μπορέσει ο Δήμος να αρχίσει την συντήρηση των αθλητικών χώρων, δεν αρκεί η διοικητική παραλαβή αλλά αναμένεται και η φυσική παραλαβή η οποία είναι θέμα ημερών». Στην ερώτηση μου γιατί ο δήμαρχος δήλωσε στις 5 Ιουλίου ότι από «αύριο» (6 Ιουλίου δηλαδή) θα γίνει η σύνδεση τού νερού και θα ποτιστούν οι θάμνοι και τά φυτά, καθώς και ότι κάποια φυτά θα ξεριζωθούν και θα μπούνε νέα, εισέπραξα την απάντηση ότι, «το ‘’αύριο’’ δεν ήταν κυριολεκτικό αλλά σημαίνει «σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Για τον λόγο ότι από τέτοιες υποσχέσεις χορτάσαμε ώς δημότες τής πόλης, θα παρακολουθούμε με ρεπορτάζ και αυτόν τον χώρο, για να δούμε πότε επιτέλους θα παραδοθεί αξιοπρεπώς στους δικαιούχους δημότες.

 

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο