ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΡΗ ΤΖΑΜΑΚΛΗ

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (25/03/2019)

 

Με επιτυχία παρέλασαν και πάλι τά Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια τής Κατερίνης τιμώντας την μνήμη των ηρώων τής 25ης Μαρτίου 1821.

Η παρέλαση είχε και τά αναμενόμενα, δηλαδή την δύναμη των νέων από τά Λύκεια Κατερίνης όπου δίπλα στην εξέδρα των επισήμων βροντοφώναζαν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ μαζί με διάφορα συνθήματα κατά τής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρέλαση καθώς και τον προπηλακισμό τού βουλευτή Σύριζα Πιερίας Χάρη Τζαμακλή ο οποίος μετά το πέρας τής παρέλασης φρόντισε άρον άρον να εξαφανιστεί δίχως να κάνει κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ούτε φυσικά και οι άλλοι επίσημοι μίλησαν στις κάμερες, κάτι που συμβαίνει μάλλον για πρώτη φορά.

Πλήθος κόσμου στράφηκε εναντίον του κυρίου Τζαμακλή πετώντας του μικροαντικείμενα και υβρίζοντας τον ενώ έντρομος ο βουλευτής και καπνίζοντας εκνευρισμένα κατάφερε και μπήκε στο αυτοκίνητο του με τον οδηγό του να προσπαθεί να απομακρυνθεί από το πλήθος, με την βοήθεια και συμβολή τής έκπληκτης αστυνομίας που πιθανόν να μην περίμενε κάτι τέτοιο ή τουλάχιστον σε τέτοια έκταση.

Επόμενο είναι ότι καταδικάζουμε την βία αλλά εξίσου καταδικάζουμε και τους ηθικούς αυτουργούς τής βίας, δηλαδή τις εκάστοτε κυβερνήσεις που πράττουν κατά τού λαού και προκαλούν την λαϊκή οργή που καταλήγει στην βία εφόσον η απλή φωνή του λαού δέν εισακούγεται και καταπνίγεται από την Πολιτεία και την Δικαιοσύνη!!!

Από την παρέλαση δημοσιεύουμε αποσπάσματα στο παραπάνω βίντεο καθώς και την διαμαρτυρία των μαθητών όπως και τον προπηλακισμό τού βουλευτή, ενώ ακολουθεί αμέσως παρακάτω φωτορεπορτάζ.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031