Παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

 

28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη

e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr

ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr

facebook:www.facebook.com/pepierias

τηλ. επικοινωνίας: 2351351208

Κατερίνη, 2 Αυγούστου 2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της.

1

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της. Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν  εργασίες διαγράμμισης τμημάτων του οδικού δικτύου της Πιερίας από συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Οι διαγραμμίσεις εκτελέστηκαν σε τμήματα του οδικού δικτύου που παρουσίαζαν ιδιαίτερες φθορές,  με γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα στις μετακινήσεις των πολιτών και των επισκεπτών της Πιερίας.

Συγκεκριμένα τα συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας προχώρησαν σε εργασίες διαγράμμισης και κοπής χόρτων στην 9η επαρχιακή οδό από γέφυρα Πλαταμώνα έως Παλαιό Παντελεήμονα και στην παράλληλη οδό με την εθνική οδό από Νέο Παντελεήμονα έως Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου. Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν εργασίες διαγράμμισης από Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου έως Γρίτσα Λιτοχώρου και καθαρισμού χόρτων στον παράλληλο δρόμο της ΠΑΘΕ από κόμβο Λεπτοκαρυάς έως διασταύρωση Σκοτίνας.

2

«Προτεραιότητα έχουν οι στοχευμένες και ουσιαστικές  παρεμβάσεις – προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων–αλλά και έργα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής και ειδικότερα στην τουριστική ανάπτυξη» επισημαίνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.


Μοιραστείτε το Άρθρο