ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(20/01/2019)

 

Ποινικό αδίκημα πρέπει να βαρύνει τούς άνδρες των ΜΑΤ που έριξαν σήμερα 20 Ιανουαρίου 2019 στο Σύνταγμα ληγμένα και επικίνδυνα χημικά κατά τού Ελληνικού λαού.

Σύμφωνα με το αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό, όπου ιερέας κρατά και δείχνει στην κάμερα απόβλητο δακρυγόνου, το οποίον έριξαν οι ΜΑΤατζήδες στο πλήθος, βλέπουμε καθαρά να είναι Βραζιλιάνικης προέλευσης αλλά το σημαντικότερο είναι η προειδοποίηση που υπάρχει εμφανέστατα γραμμένη επάνω στο κουτί:

ATTENTION:

«DANGEROUS IF USED AFTER THE VALIDITY DATE», δηλαδή: «ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ» και καθώς αποδεικνύεται η ημερομηνία λήξεως τού επίμαχου (και δεκάδων άλλων που έριξαν) χημικού, είναι το έτος 2017.

Έτσι λοιπόν θα πρέπει να λογοδοτήσουν οι εγκληματίες που έριξαν τά επικίνδυνα αυτά χημικά στον λαό καθώς και οι έτεροι εγκληματίες που έδωσαν την διαταγή επίθεσης.

Η χρήση αυτών των χημικών και σε πόλεμο ακόμα είναι πλέον απαγορευμένη κατά τη «Συνθήκη για τα Χημικά Όπλα».

Εγείρονται όμως και Νομικά ζητήματα, όπως δηλαδή:

«Η χρήση οποιουδήποτε μέσου που θεωρείται ότι γίνεται για την αποφυγή των συμπτωμάτων των δακρυγόνων σε κάποια πορεία θεωρείται παράνομη και χαρακτηρίζεται ως παθητική αντίσταση κατά της αρχής. Ενώ στην περίπτωση που κάποιος κλωτσήσει για παράδειγμα κάποιο δακρυγόνο προς την πλευρά των αστυνομικών μπορεί να κατηγορηθεί για ενεργητική αντίσταση κατά της αρχής».

Καταλάβατε; Όταν ρίξουν χημικά τα ΜΑΤ στον λαό είναι εντάξει, όταν κάποιος με κάθε μέσο προσπαθήσει να αποφύγει την ρίψη των χημικών καθίσταται παράνομος (κάτσε να τα φάς στην μούρη λέει ο Νόμος) ενώ όταν κάποιος κλωτσήσει τα χημικά πίσω στα ΜΑΤ «μπορεί να κατηγορηθεί για ενεργητική αντίσταση κατά της αρχής».

Ο λαός απαιτεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ έστω και μια φορά σ’ αυτή την Χώρα.

www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο