ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ – ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ, τέως Δήμαρχος Κατερίνης.

Του Γιώργου Οικονομίδη.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΕΚΑΒΗ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ (3).

Παρουσίαση βιβλίου έγινε στις 22 Φεβρουαρίου 2014 και στίς 7 μ.μ. για τόν Τάκη Τερζόπουλο από τόν τέως Δήμαρχο Κατερίνης, και αδελφό τού Τάκη Τερζόπουλου, Μενέλαο Τερζόπουλο.

Το βιβλίο –βιογραφία- παρουσιάζει τον Τάκη Τερζόπουλο ως τον Άνθρωπο, τον Αγωνιστή και τον Πολιτικό, αναλύοντας των ζωή και την δράση του στις ημέρες του Β’ παγκόσμιου πολέμου και μετά.

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ (4).

Τό βιβλίο τό προλόγισαν οι Φιλόλογοι Γιάννης Παπαγεωργίου (κέντρο) και Γιώργος Ράπτης (αριστερά), από τήν Κατερίνη.

Η παρουσίαση ήταν μιά συνδιοργάνωση τής ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ καί τού ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ και ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ (2).Ο Μενέλαος Τερζόπουλος, τά έσοδα από τίς πωλήσεις τών βιβλίων τά διέθεσε στήν ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv

www.sporeas.gr

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως την έγγραφη ή την προφορική άδεια μου.

Επιφυλασσόμενος παντός Νομίμου δικαιώματος μου σας καλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου (pieria.tv@pieria.tv ή στο τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος]) για τυχόν αναδημοσίευση εργασιών μου.

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούνιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαΐ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930