LAST CHRISTMAS ΓΙΑ ΤΟΝ GEORGE MICHAEL. ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 53του

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου 2016 – 02:06:01)

Απεβίωσε εχθές ειρηνικά στο σπίτι του σε ηλικία 53 ετών ο Κύπριος τραγουδιστής George Michael (Georgios Kyriacos Panayiotou γεννημένος στις 25 Ιουνίου 1963). Ο θάνατός του ανακοινώθηκε με μια δήλωση εχθές 25 Δεκεμβρίου από τον παραγωγό του.

Σύμφωνα με το BBC News, η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει τον θάνατο ως ύποπτο αν και ερευνάται για να διαπιστωθούν τα αίτια.

Ο George Michael αφήνει πίσω του μια τεράστια Πόπ κληρονομιά από την επιτυχημένη σόλο καριέρα του. Έχει πουλήσει περισσότερα από 100 άλμπουμ σε τέσσερις δεκαετίες.

O παραγωγός του τραγουδιστή έγραψε: «Είναι μεγάλη η θλίψη που επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος γιος, ο αδελφός και ο φίλος George απεβίωσε ειρηνικά στο σπίτι κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Η οικογένεια ζητάει η ιδιωτική ζωή τους να γίνει σεβαστή σε αυτή τη δύσκολη και συναισθηματική στιγμή. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο σε αυτό το στάδιο».

Ο George Michael δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι ήταν ομοφυλόφιλος και αυτό έφερε μεγάλη απογοήτευση στις θαυμάστριές του.

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του George Michael μετά την απελευθέρωση του από την φυλακή για χρήση κάναβης.

Αναμένουμε λοιπόν το πόρισμα για τά αίτια του θανάτου του.

Πληροφορίες από το factmag.com

%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο