ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ;;;

Μοιραστείτε το Άρθρο

Από ανακοπή καρδιάς έφυγε ξαφνικά την περασμένη Κυριακή η αγαπημένη στο τηλεοπτικό κοινό ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου. Και ήταν μόλις 43 ετών! Η κηδεία της έγινε την Δευτέρα σε στενό οικογενειακό κύκλο, γι’ αυτό και δεν είδε το φώς της δημοσιότητας.

Γεωργία Αποστόλου

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ηθοποιός αδυνάτισε υπερβολικά και καθώς είχε συνεχή ενασχόληση με την εκκλησία, κλείστηκε κάποτε και σε κάποιο μοναστήρι. Ο «κατήφορός» της επήλθε από τότε που έχασε ξαφνικά τον σύντροφό της Βαγγέλη Κουτελιδάκη.

Όπως και να έχει όμως το θέμα, το ζητούμενο είναι γιατί τόσοι νέοι άνθρωποι ανά τον κόσμο φεύγουν τόσο πρόωρα και περισσότερο από καρδιακά προβλήματα;! Τί είναι λοιπόν αυτό που τά προκαλεί;;;

Η Γεωργία Αποστόλου πρωταγωνίστησε με καταξιωμένους ηθοποιούς σε πολλά σήριαλ της τηλεόρασης, όπως: «Πες Το Ψέματα», «Καραμπόλα», «Tρικυμία», «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Φιλί ζωής», αλλά έγινε γνωστή το 1995 με το σήριαλ του ΑΝΤ1 «Το μονοπάτι τής αγάπης». Η τελευταία της δουλειά ήταν η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Έρωτας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Επεισόδιο από την σειρά “Φιλί ζωής”.

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας.

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment