ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ανακοίνωση:

*****************************

Για 30 ημέρες [έως 8 Ιουλίου], η γνωστή τακτική λογοκρισίας και στέρηση της ελευθερίας λόγου από το δικτατορικό Face-bοοk, μου στέρησε την δυνατότητα να αναρτώ δημοσιεύματα μου ή να σχολιάζω και κατά συνέπεια δέν θα μπορώ να κοινοποιώ ούτε τα ρεπορτάζ μου στην σελίδα μου στο ΦΒ.

Μπορείτε όμως εάν θέλετε να το κάνετε εσείς με κοινοποίηση των ρεπορτάζ μου στις σελίδες σας και στους φίλους σας.

Το Face-bοοk προβάλλει ώς παραβίαση όρων τους και αναρτήσεις μου τις οποίες μετά το μπλοκάρισμα τους τις επανέφεραν λέγοντας ότι “λυπούνται για το λάθος τους” και κατά συνέπεια μόνο στοχοποίηση τού λογαριασμού μου εικάζω, δέν εξηγείται αλλιώς. Εκτός εάν πρόκειται περί ηλιθίων.

Η Χούντα τού Face-bοοk με έχει κουράσει τελικά. Στρέφομαι περισσότερο πλέον στην σελίδα μου στο Twitter. Βρείτε μας ΕΔΩ https://twitter.com/PIERIA_tv και κάνετε εγγραφή για να μπορείτε να βλέπετε νέες αναρτήσεις μου και να σχολιάζετε.

*****************************

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (09-06-2020).

 

Ομολογώ ότι έμεινα έκπληκτος αντικρίζοντας το συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Σταθμός Κατερίνης (Β’ Πάροδος Δημ. Κυπρίου) όπου σε όλα σχεδόν τα διαμερίσματα κατοικούν λαθρομετανάστες.

Ειδοποίηση συνεργάτη μου ότι περιπολικά της αστυνομίας βρίσκονται στις εν λόγω κατοικίες, δίχως να γνωρίζουμε τον λόγο, με έκαναν και πήγα για ρεπορτάζ όπου και είδα την διαμονή των λαθρομεταναστών στα διαμερίσματα αυτά.

Προσπαθώντας να πληροφορηθώ από τους αστυνομικούς τί συνέβη για να καλύψω το ρεπορτάζ μου, βρήκα στόματα ερμητικά κλειστά και μάλλον ειρωνικά θα έλεγα, εφόσον μου απαντούσαν πως τίποτα δεν συνέβαινε. Είπα τότε στον αστυνομικό πώς ήρθαν εκεί με δύο περιπολικά για το τίποτα;

Πάντως, η πολυκατοικία αυτή, που μάλλον ανήκει πλέον σε τράπεζα λόγω κατάσχεσης, είναι πρόβλημα για την γειτονιά. Ησυχία δεν έχουν ούτε καν το μεσημέρι σε ώρες κοινής ησυχίας, εφόσον οι φωνές και οι κραυγές των παιδιών ενοχλούν τους γείτονες. Η εγκατάσταση εκεί των λαθρομεταναστών έγινε πιθανόν από την γνωστή ΜΚΟ της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης όπου αναζητά μανιωδώς κτήρια και διαμερίσματα για τους λαθροεισβολείς στην χώρα μας και πληρώνονται από τη Ύπατη Αρμοστεία για να τους φέρνουν στην Πιερία ενώ και η κυβερνήσεις μας συμβάλλουν στην χρηματοδότηση και συντήρηση των λαθροεισβολέων.

Έλληνες με ανάγκη δεν υπάρχουν μάλλον για τις κυβερνήσεις μας και τις μισητές πλέον ΜΚΟ ανά την Ελλάδα.

Ναι, παντού διασκορπισμένοι οι λαθρομετανάστες στην Κατερίνη από την γνωστή ΜΚΟ, σε πληρωμένα διαμερίσματα με δωρεάν όλες τις υπηρεσίες, όπως ΔΕΗ, Ύδρευση, Ιντερνετ, κλπ, αλλά και μηνιαίο μισθό δίχως να εργάζονται, από την στιγμή που οι Έλληνες καταπιέζονται μη μπορώντας να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για τις υπηρεσίες αυτές, και τους παίρνουν και τα σπίτια ή τους κόβουν τις παροχές υπηρεσιών. Από την φορολογία όμως αυτών των Ελλήνων χρηματοδοτούν οι κυβερνήσεις μας όλους αυτούς τούς λαθροεισβολείς.

Ο Δήμος Κατερίνης έχει να πεί κάτι για όλους αυτούς που μάζεψε ή επέτρεψε να μαζευτούν στην πόλη μας;

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μήν αντιγράφετε, έστω και με “πηγή”.

Διάφορες Κατηγορίες Άρθρων