Περισσότεροι λαθρομετανάστες στον Δήμο Κατερίνης. Αυτή την φορά στην Παραλία.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ανακοίνωση:

*****************************

Για 30 ημέρες [έως 8 Ιουλίου], η γνωστή τακτική λογοκρισίας και στέρηση της ελευθερίας λόγου από το δικτατορικό Face-bοοk, μου στέρησε την δυνατότητα να αναρτώ δημοσιεύματα μου ή να σχολιάζω και κατά συνέπεια δέν θα μπορώ να κοινοποιώ ούτε τα ρεπορτάζ μου στην σελίδα μου στο ΦΒ.

Μπορείτε όμως εάν θέλετε να το κάνετε εσείς με κοινοποίηση των ρεπορτάζ μου στις σελίδες σας και στους φίλους σας.

Η Χούντα τού Face-bοοk με έχει κουράσει τελικά. Στρέφομαι περισσότερο πλέον στην σελίδα μου στο Twitter. Βρείτε μας ΕΔΩ https://twitter.com/PIERIA_tv και κάνετε εγγραφή για να μπορείτε να βλέπετε νέες αναρτήσεις μου και να σχολιάζετε.

*****************************

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (09-06-2020)

 

Φώτο αρχείου.

Τάραξε τα νερά των δημοτών της Κατερίνης η είδηση -από κάποια τοπικά Blogs- ότι έρχονται σε ξενοδοχείο τής Παραλίας λαθρομετανάστες για εγκατάσταση.

Ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος δεν μπόρεσε άραγε να αντιδράσει και να πεί όχι στον προσωπικό του φίλο και υπουργό μετανάστευσης Νότη Μηταράκη;

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Σίμο Συμεωνίδη, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος παραβρέθηκε στην συνάντηση που οργανώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουνίου στην Παραλία με τουριστικούς παράγοντες, και δήλωσε ότι, «οι μετανάστες που εμφανίστηκαν στην Παραλία Κατερίνης, θα φύγουν σύντομα και ότι είναι προσωρινοί». Ο κύριος Κουκοδήμος τούς είπε τα εξής: «Ελπίζω το θέμα να λυθεί άμεσα, και οι άνθρωποι να μεταφερθούν εκτός τουριστικού μετώπου».

Αυτό που παρατηρούμε στον δήμαρχο Κατερίνης είναι η υπεκφυγή του να βεβαιώσει τους κατοίκους και επαγγελματίες της Παραλίας ότι δεν θα εγκατασταθούν μόνιμα εκεί οι λαθρομετανάστες. «Ελπίζω το θέμα να λυθεί άμεσα» λέει, αλλά με το να «ελπίζει» δεν αποτελεί βεβαιότητα αλλά η μεταφορά τους επαφίεται στην «ευσπλαχνία» των αρμοδίων του υπουργείου. Πέραν τούτου, συνεχίζει να… ελπίζει «…οι άνθρωποι να μεταφερθούν εκτός τουριστικού μετώπου».

Τί υποδηλώνει αυτή η δήλωση τού Κώστα Κουκοδήμου; Απλά ότι θα παραμείνουν στην Πιερία μας οι νεοφερμένοι λαθρομετανάστες αλλά «ελπίζει» να μην παραμείνουν εντός του τουριστικού μετώπου αλλά εκτός αυτού, δηλαδή σε άλλη περιοχή τού Δήμου μας;

Από τα λόγια του πιάνεται ο καθένας και κατά συνέπεια τα λόγια τού δημάρχου Κατερίνης δείχνουν αδυναμία άρνησης να έρθουν και άλλοι λαθρομετανάστες στον Δήμο μας. Τελεία και παύλα. Δηλώνει όμως αντίθετος σε νεοφερμένους μετανάστες, δίχως αυτό να βοηθάει να μήν έρχονται.

Ότι διαμένουν όμως σε ξενοδοχείο τής Παραλίας δεν αληθεύει, αλλά τοποθετήθηκαν σε διάφορα ιδιόκτητα διαμερίσματα της Παραλίας πιθανόν νοικιασμένα από την γνωστή ΜΚΟ τής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης, η οποία ΜΚΟ «κινεί γή και ουρανό» στην Πιερία για να βρεί διαμερίσματα να εγκαταστήσει περισσότερους λαθρομετανάστες. «Πολλά τα λεφτά Άρη» έλεγε μια κινηματογραφική ατάκα!

Ήρθαν και θα «κατσικωθούν» εδώ με ότι αυτό συνεπάγεται. Άλλωστε ανοίγουν και δικές τους επιχειρήσεις στην Κατερίνη με τις ευλογίες όλων των αδύναμων, ή και ανίκανων αν προτιμάτε, να πούνε ΟΧΙ στην εισβολή λαθρομεταναστών.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μήν αντιγράφετε, έστω και με “πηγή”.

Διάφορες Κατηγορίες Άρθρων