ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – «Ανοικτό το οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας».

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη

e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr

ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr

facebook:www.facebook.com/pepierias

τηλ. επικοινωνίας: 2351351208

 

Κατερίνη,  18  Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:

«Ανοικτό το οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Ρίψεις αλατιού και καθαρισμό του οδοστρώματος πραγματοποιούν συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων».

Ανοικτό είναι το οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Από το πρωί της Δευτέρας μηχανήματα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας πραγματοποίησαν ρίψεις αλατιού και καθαρισμό του οδοστρώματος της 13ης  Π.Ε.Ο. Κατερίνη- Άγιος Δημήτριος-όρια νομού, προκειμένου να  καταστήσουν το οδικό δίκτυο ασφαλές και προσβάσιμο.

Ανοικτό το οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ενημερώνει για τα επερχόμενα καιρικά φαινόμενα, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και συντονίζει το σχέδιο αποχιονισμού, που εφαρμόζεται από το προσωπικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Πιερίας.

Ανοικτό το οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας 2

Ικανοποιημένη εμφανίστηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, από τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα παρεμβάσεων.

«Προτεραιότητά μας είναι να διατηρήσουμε ανοικτό και ασφαλές το οδικό δίκτυο. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι σε κατάσταση ετοιμότητας με σχέδιο αποχιονισμού, εκχιονιστικά μηχανήματα, έμπειρο προσωπικό, επαρκείς ποσότητες αλατιού, προκειμένου να αντιμετωπίσει έγκαιρα και με επιτυχία τυχόν προβλήματα από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων», επεσήμανε η κ. Σοφία Μαυρίδου, που συνέστησε  στους  πολίτες και επισκέπτες της Πιερίας,να λαμβάνουν με τη σειρά τους προληπτικά μέτρα αυτοπροστασίας για την ασφάλειά τους και να ακολουθούν  τις υποδείξεις των αρχών.

 

www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο