«Πετούν Την Μπάλα Στην Εξέδρα» Οι Υπηρεσίες Για Κλαδιά Δέντρων Σε Καλώδια Της ΔΕΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (18-10-2022).

 

Παρά τον πιθανό κίνδυνο για φωτιά που εγκυμονούν τα κλαδιά δένδρων ανάμεσα σε ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ, η αρμόδια υπηρεσία, όποια και να είναι αυτή, αδιαφορεί και δεν παρεμβαίνει για το κλάδεμα των δένδρων, άσχετα που ανήκουν σε ιδιώτη αλλά σκεπάζουν σχεδόν το πεζοδρόμιο.

Ποιος είναι αρμόδιος; Ο Δήμος Κατερίνης ή μήπως η ΔΕΗ; Ο μεν Δήμος παραπέμπει στην ευθύνη της ΔΕΗ και η ΔΕΗ με την σειρά της επικαλείται ευθύνη του Δήμου, όπως τουλάχιστον μου δήλωσε η ιδιοκτήτρια της κατοικίας της οδού Μ. Μπότσαρη.

Η γηραιά και ανήμπορη κυρία, παρόλο τά κινητικά της προβλήματα, επισκέφθηκε τον Δήμο, την ΔΕΗ, την Αστυνομία, όπου ο ένας παραπέμπει στον άλλον, αλλά και την ίδια την εισαγγελία επισκέφθηκε η κυρία δίχως αποτέλεσμα εφόσον δεν κατάφερε να δεί τον/την αρμόδιο εισαγγελέα.

Ας αναλάβουν οι αρμόδιοι τυχόν ευθύνες τους και ας κλαδέψουν τα επικείμενα δένδρα ελευθερώνοντας τα ηλεκτροφόρα καλώδια για να μην έχουμε τυχόν ατυχήματα. Σε περίπτωση που ανήκει η ευθύνη στην ανήμπορη γηραιά κυρία ας μεριμνήσει ο Δήμος τουλάχιστον με τον αντιδήμαρχο πρασίνου βοηθώντας την δημότισσα, όπως κάνουν άλλωστε και σε άλλες περιπτώσεις. Τώρα όμως…!

 

www.Pieria.tv ©2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο