ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΑΦΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

«ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δημο-τη» ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(25/02/2019)

 

Σε γνωστό κέντρο στην Καρίτσα Πιερίας κάλεσε σήμερα Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 δημοσιογράφους τού Νομού για μια συνάντηση γνωριμίας ο επιχειρηματίας κύριος Πέτρος Κιάφας υποψήφιος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου με τον Συνδυασμό «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».

Ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον μάς περίμενε με εδέσματα και καλό κρασί, που αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν κρασί τοπικής παραγωγής όπου και μας ζητήθηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο να το τονίσουμε αυτό καθώς και να υποστηρίξουμε τους τοπικούς παραγωγούς τής Πιερίας.

Σε όλους μας δόθηκε φάκελος με το πρόγραμμα τού υποψηφίου δημάρχου, με τίτλο: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ 2019-2023», και μέσα στις 11 σελίδες του βρίσκεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα που μας βεβαίωσε ο κύριος Κιάφας ότι το πρόγραμμα του αυτό είναι 100% υλοποιήσιμο.

Το πρόγραμμα τού Πέτρου Κιάφα, κινείται επάνω σε τρείς (3) πυλώνες, με τον πρώτο (1) πυλώνα να περιλαμβάνει Ορθή Διακυβέρνηση, Κοινωνική Πολιτική, Βιώσιμες Υποδομές Δήμου, Παιδεία, Αγροτική Ανάπτυξη και Εργαζόμενοι τού Δήμου.

Ο δεύτερος (2) πυλώνας στοχεύει το Περιβάλλον, την Ενέργεια και τά Απορρίμματα, με Διαχείριση Περιβάλλοντος, Διαχείριση Ενέργειας και Διαχείριση Απορριμμάτων.

Τέλος, στον τρίτο (3) πυλώνα τού προγράμματος αναπτύσσεται η Τουριστική Προβολή τής Περιοχής.

Ο κύριος Κιάφας μίλησε στην κάμερα τής Pieria.tv και στον συνεργάτη μας Ηλία Χρυσικό.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο