ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΣΚΥΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΑ ΦΛΟΡΙΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

του Γιώργου Οικονομίδη 

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 2 Ιανουαρίου 2017)

(Με βίντεο και φωτογραφίες από το διαδίκτυο)

Σύμφωνα με την αστυνομία της Τάμπα στην Φλόριδα των ΗΠΑ, ένα Πίτμπουλ που ζούσε σε σπίτι, επιτέθηκε άγρια στον ιδιοκτήτη του και σε άλλα δύο μέλη της οικογένειας του στέλνοντάς τους με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο.

Η 52χρονη Brenda Guerrero, στην προσπάθειά της να ντύσει τον σκύλο της με ένα «αγιοΒασιληκό» πουλόβερ, ο σκύλος της επιτέθηκε δαγκώνοντάς την άγρια.  Ο 46χρονος σύζυγός της Ismael Guerrero, στην προσπάθειά του να σώσει την σύζυγό του από τα σαγόνια του σκύλου, δέχτηκε και αυτός επίθεση.

Το ζεύγος Guerrero θύματα του Πίτμπουλ

Ο 22χρονος γιός του ζεύγους έντρομος με αυτό που έβλεπε, πήρε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τον σκύλο στον λαιμό και στο κεφάλι. Ο σκύλος-δολοφόνος παρά τά τραύματά του επιτέθηκε με αγριότητα και στο γιό του ζεύγους Harry.

Όταν ήρθε η αστυνομία η οποία καλέστηκε για το συμβάν, με δυσκολία κατάφεραν να δαμάσουν τον επιθετικό σκύλο χρησιμοποιώντας Tazer και πυροβολώντας το με ηρεμιστικό φάρμακο. Στην συνέχεια ρίχνοντας του ένα δίχτυ το ακινητοποίησαν.

Άλλο ένα παράδειγμα για όσους αρέσκονται να φιλοξενούν άγρια σκυλιά στα σπίτια τους περιφέροντάς τα ανάμεσα σε ανθρώπους, ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί διότι και σ’ αυτούς ακόμα μπορούν να επιτεθούν δίχως ιδιαίτερη προειδοποίηση. Πόσο μάλλον όταν επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες και όλη η ευθύνη θα πρέπει να πέφτει στους ιδιοκτήτες!!!

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο