ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: «ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ».

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(06-12-2019)

 

Θα νόμιζε κανείς ότι το «άδειασμα» τής πλατείας Δημαρχείου από τά παρτέρια λουλουδιών και θάμνων, έγινε για να δώσει την θέση της στην Χριστουγεννιάτικη φιέστα με διάφορα εμπορικά περίπτερα.

Αυτή η εικόνα υπάρχει πλέον στην πλατεία τού Δημαρχείου όπως την αποτύπωσα στο φωτορεπορτάζ.

Μαζί με το Δημοτικό Πάρκο, την Πλατεία Ελευθερίας, την Πλατεία Μακεδονίας και τώρα την Πλατεία Δημαρχείου, θα εισρεύσουν έσοδα στα ταμεία τού Δήμου από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων γι’ αυτό πιθανόν κάθε «γωνιά» τού Δημοτικού διαμερίσματος την παραδίδουν για τις εορταστικές αυτές ημέρες.

Είπαμε, πρώτα τά έσοδα που τα έχει ανάγκη ο καταχρεωμένος από την προηγούμενη δημοτική αρχή Δήμος, αντίθετα όμως απλόχερα «πετάει» ο Δήμος μας τα χρήματα των φορολογουμένων, εφόσον για την νέα Ιστοσελίδα τού Δήμου πληρώνει 15.000 ευρώ ενώ οι ειδικοί δεν την κοστολογούν πάνω από 2.000 ευρώ κατασκευή. Γιατί αυτή η μεγάλη διαφορά στην απ’ ευθείας αυτή ανάθεση; Τί λιγότερο λοιπόν κάνει η νέα δημοτική αρχή από την απελθούσα τού Σάββα Χιονίδη;

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο