ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ – «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΡΩΩΝ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Αναρωτιέμαι εάν θα μπορεί να περάσει μια ημέρα έστω στην Κατερίνη που να μη μπορεί ένας δημοσιογράφος να κάνει ρεπορτάζ. Τά θέματα, μικρά ή μεγάλα, σε κυνηγούν στο πέρασμά σου ή σε μια σου βόλτα στην πόλη.

Έτσι και σήμερα. Μια βόλτα στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης σου φτιάχνει αλλά μπορεί άνετα και να σου χαλάσει την διάθεση. Το πράσινό του, τα συντριβάνια του με τον ήχο της ροής του νερού σε «απογειώνουν» και σε ξεκουράζουν, ή μάλλον, για καλύτερη ξεκούραση θα πρέπει να καθίσεις και σε κάποιο παγκάκι να απολαύσεις την ομορφιά. Έλα όμως που… δεν!!!

«ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.

Σε τί παγκάκι να καθίσεις αφού όλα ανεξαιρέτως έχουν τα κακά τους χάλια, μέσα στην βρωμιά και μέσα στην σαπίλα αλλά και στον κίνδυνο να τραυματιστείς ή κάτι χειρότερο, εφόσον είναι σπασμένα και εγκαταλελειμμένα;

«ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (2).

«ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (4).

Ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης «αγρόν ηγόρασε» στις διαμαρτυρίες των δημοτών αλλά και σε τόσα ρεπορτάζ δικά μας για το «φαινόμενο παγκάκια» Πάρκου. Θέτει σε κίνδυνο τους επισκέπτες του Πάρκου, διότι όπου και να καθίσουν κινδυνεύουν από τραυματισμό εάν δεν προσέξουν.

«ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (3).

Θεώρησε καλό ο δήμαρχος Κατερίνης να τοποθετήσει παγκάκια πολύχρωμα έξω από το Πάρκο που βλέπουν στον κεντρικό δρόμο όπου σπανίως κάθεται άνθρωπος λόγω θορύβου και καυσαερίου εφόσον διέρχονται τά αυτοκίνητα, αλλά γέμισε και τον προαύλιο χώρο του δημαρχείου του από τα εν λόγω παγκάκια.

«ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (16).

Αυτό όμως που δεν έκανε, είναι να αντικαταστήσει και τά παγκάκια του Πάρκου το οποίον αποτελεί στολίδι τής πόλης. Και κάτι άλλο είναι στολίδι, ή μάλλον καλύτερα, τιμή και έπαινος για την πόλη. Είναι η Πλατεία Ηρώων όπου γίνονται πάντοτε οι παρελάσεις όπου στέκει και το άγαλμα του ήρωα Ιπτάμενου Σμηναγού Αθανάσιου Μπατσάρα.«ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (9).

Πλατεία Ηρώων την ονόμασαν αλλά δυστυχώς την κατάντησαν «ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ».

Και εδώ σπασμένοι κάδοι απορριμμάτων, σπασμένα και ακατάλληλα παγκάκια, γκράφιτι παντού από ανεγκέφαλους νεανίσκους, και ο δήμαρχος «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ».

«ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (11).

«ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (8).

«ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (7).

«ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (12).

«ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (13).

«ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (14).

Το μόνο που βλέπει είναι το δημαρχείο του και η αυλή του με τά παγκάκια που καυχιέται ότι ο ίδιος σχεδίασε.

Κύριε δήμαρχε, εμείς αγαπάμε την πόλη περισσότερο από εσένα, γι’ αυτό εξ’ άλλου και δεν σιωπούμε αλλά αναδεικνύουμε τά κακώς κείμενά σου. Να είσαι βέβαιος ότι το γραπτό, το ηχητικό και η εικόνα, πάντα θα μένουν όταν δημοσιευθούν και κατά συνέπεια ώς μια σύγχρονη ιστορία θα σε κυνηγούν πάντοτε, όπως και κάθε προκάτοχό σου.

Απαιτούμε λοιπόν να πράξης το καθήκον σου, και όχι αύριο, αλλά ΕΧΘΕΣ να αντικαταστήσεις τά σπασμένα παγκάκια του Πάρκου και της Πλατείας Ηρώων για να μπορείς επιτέλους να καυχάσαι δικαίως. Τότε θα σε αγαπήσουν περισσότεροι δημότες, να είσαι βέβαιος γι’ αυτό.

«ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (17).

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment