ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(01/07/2018)

 

Καύχημα τού Δήμου Κατερίνης και ιδιαίτερα του δημάρχου μας Σάββα Χιονίδη ήταν οι νέες παιδικές χαρές του Πάρκου Κατερίνης καθώς και σε πολλά άλλα σημεία τής πόλης με ασφαλείς και εύχρηστες παιδικές χαρές.

Κάλεσε το 2016 δημοσιογράφους τής πόλης σε συνέντευξη τύπου για να μας εξαγγείλει τις νέες παιδικές χαρές που θα κατασκεύαζε ο δήμαρχος σε πολλά σημεία τής Κατερίνης δίδοντας μεγαλύτερη έμφαση σ’ αυτές τού Δημοτικού Πάρκου. Στόχος τής συνέντευξης ήταν να μεταφέρουμε οι δημοσιογράφοι το νέο απόκτημα και προσφορά τού Δήμου μας στους δημότες. Αυτό κάναμε τότε, αυτό κάνουμε και… ΣΗΜΕΡΑ.

Δεν πέρασε όμως πολύς καιρός από το 2016 της εξαγγελίας κατασκευής, και σήμερα βλέπουν οι γονείς, που πάνε τα παιδιά τους στο Πάρκο να παίξουν στις νέες παιδικές χαρές, αυτό το χάλι και τον κίνδυνο που τίθενται τά παιδιά από τις (α)κατάλληλες και εγκαταλελειμμένες στην μοίρα τους παιδικές κατασκευές.

Μέσα στην λάσπη και στο νερό, στην σαπίλα και στην σκουριά κείτονται οι κούνιες και οι τσουλήθρες με το παιδικό όνειρο να κοντεύει να γίνει εφιάλτης, όπως τις αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός του φίλου δημοσιογράφου Γιάννη Διαμαντίδη.

Διερωτώμεθα λοιπόν, εφόσον το πολυδιαφημιζόμενο αυτό έργο τού Πάρκου κατάντησε έτσι όπως είναι σήμερα, τί μέλλει γενέσθαι για το νέο έργο τής Πλατείας Δημοκρατίας, όπου εξίσου πολυδιαφημίστηκε; Θα έχει και αυτό την τύχη τού Πάρκου μετά από 2 χρόνια; Δεν δικαιολογεί ο Δήμος εργάτες συντήρησης των κατασκευών που υλοποιούνται με χρήματα δημοτών και μόνο;

Καιρός πλέον να αφυπνιστούν κάποιοι και να πράξουν ώς οφείλουν το καθήκον τους, χάριν των δημοτών, και πολύ περισσότερο των αυριανών ψηφοφόρων, δηλαδή των μικρών μας φίλων.

 

© www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31