ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(05-08-2019)

 

Εδώ και πολύ καιρό έρχονται στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο φωτογραφικό υλικό για την απαράδεκτη και επικίνδυνη για την υγεία κατάσταση που επικρατεί στην οδό Αλ. Σβώκου στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, απέναντι από το παλιό s.m Carrefour.

Ο Δήμος Δίου Ολύμπου καθώς φαίνεται αδιαφορεί και δεν πράττει το εύλογο, να συλλέξει δηλαδή τά σκουπίδια αυτά που κείτονται στον δρόμο «φάτσα-κάρτα» και δεν κολακεύει την θεσμό τού Δήμου και δη του δημάρχου.

Αυτά τα σκουπίδια επόμενο είναι ότι δεν τά πέταξε εκεί ο Δήμος αλλά οι κάτοικοι τής περιοχής και ίσως όχι μόνο. Επίσης, η ρίψη απορριμμάτων, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, δεν έγινε σε μία ημέρα αλλά σταδιακά, γι’ αυτό και συσσωρεύθηκε αυτός ο όγκος σκουπιδιών. Πέραν τούτου όμως, ευθύνεται και ο Δήμος διότι ενώ θα έπρεπε να συλλέξει στο απορριμματοφόρο και τά εκτός των κάδων σκουπίδια, τά άφηνε να μαζεύονται εκεί αδειάζοντας οι υπάλληλοι μόνο τους κάδους αδιαφορώντας για τά υπόλοιπα, όπως επεσήμανε ο καταγγέλλων που έστειλε και το φωτορεπορτάζ, σε διάφορες ημερομηνίες.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας θα πρέπει εδώ και τώρα να δώσει τέλος στο έκτρωμα αυτό και να μεριμνήσει ούτως ώστε να μην ξαναδεί ο δημότης τέτοια αποκρουστική και ανθυγιεινή εικόνα. Εκτός εάν τά «φόρτωσε όλα στον κόκορα» επειδή παραδίδουν τον Δήμο στην επόμενη εκλεγμένη Δημοτική Αρχή.

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031