“ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ” ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ… ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (04-12-2020).

 

Ευτυχώς δηλαδή που δεν έχουμε κατακλυσμούς στην Κατερίνη αλλά μόνο -έστω και συνεχόμενο- ψιλόβροχο!

Οι κάτοικοι της Ολυμπιακής Ακτής διαμαρτύρονται για τους ακαθάριστους και βουλωμένους υπονόμους με αποτέλεσμα το νερό της βροχής να καλύπτει δρόμους και πεζοδρόμια δυσκολεύοντας την ομαλή ζωή των κατοίκων.

Το πρόβλημα αυτό είναι χρόνιο και επί δημαρχίας Χιονίδη, εξακολουθεί όμως να υφίσταται.

Οι φωτογραφίες επί της οδού Άρεως στην Ολυμπιακή Ακτή (Κατερινόσκαλα) δείχνουν μέρος από του λόγου το ασφαλές.

Μετά τις διαμαρτυρίες όμως των κατοίκων και την ενημέρωση που έγινε στην Pieria.tv συνεργείο του Δήμου σπεύδει αυτή την ώρα με «τσάπα» για τον καθαρισμό των υπονόμων με τρείς αντιδημάρχους επί τόπου για την επίβλεψη.

Το ευχάριστο είναι ότι τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου βρίσκονται επί το έργoν και όπως μου δήλωσε αντιδήμαρχος λόγω της βροχής υπήρξαν και άλλα σημεία τού Δήμου πλημμυρισμένα όπου και αποκαθίστανται σταδιακά. Την ώρα αυτή σειρά έχει η Ολυμπιακή Ακτή όπου και όλο το δίκτυο θα αποκατασταθεί για να μην έχουμε παρόμοια φαινόμενα που υποβαθμίζουν την ζωή των κατοίκων και δυσχεραίνουν την ομαλή μετακίνηση τους.

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο