«ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ» Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (30-03-2020)

 

Μια πόλη που έσφυζε από κόσμο και περισσότερο από νεολαία, με τις καφετέριες γεμάτες καθημερινά, είναι πλέον μια «πόλη φάντασμα» με κλειστά καταστήματα και καφετέριες λόγω τής απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών δίχως το απαραίτητο δικαιολογητικό έντυπο κυκλοφορίας, που θα πρέπει να συμπληρώνει ατομικά ο καθένας που θέλει να κυκλοφορήσει δηλώνοντας τον προορισμό του, την ώρα εξόδου και τά προσωπικά του στοιχεία.

Η «ζωντανή» οδός Γεωργάκη Ολυμπίου «νέκρωσε» με τά πρόσφατα μέτρα τής κυβέρνησης, το ίδιο και ο πολυσύχναστος πεζόδρομος τής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Όσο για την κεντρική Πλατεία Κατερίνης, αυτή πλέον φιλοξενεί μόνο κάποια περιστέρια εφόσον ο Δήμος φρόντισε να απομακρύνει έως και τά παγκάκια τής Πλατείας για να μην κάθονται εκεί περισσότερο οι ηλικιωμένοι, όπως συνήθιζαν να κάνουν τις ημέρες «ελευθερίας» κάτω από το… άγαλμα τής Ελευθερίας!

Τα σκληρά και πρωτόγνωρα για τις ημέρες μας μέτρα τής κυβέρνησης, φαίνεται ότι αποδίδουν με τον κόσμο κλεισμένο στα σπίτια του να υπομένει έως τώρα την ψυχοφθόρα απαγόρευση κυκλοφορίας.

Το μεγάλο πρόβλημα, που πιθανόν να υπερβεί και αυτό τον ίδιο τον Κορωναϊό, είναι οι ψυχικές ασθένειες που δημιουργούνται στον λαό ανά την Ελλάδα από την υποχρεωτική κατ’ οίκον «φυλάκιση», όπως επισημαίνουν κάποιοι ειδικοί.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο