ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΑΪ(μ)ΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ;

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης 

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος) 

www.Pieria.tv (11 Μαΐου 2019)

 

Λίγες ημέρες πρίν τις εκλογές και η προπαγάνδα, ο εμπαιγμός και η απάτη, ναι η απάτη όταν εξαπατάς τον λαό με “ψεύτικα έργα”, δίνουν και παίρνουν στον Δήμο Κατερίνης. 

Ο φόβος μήπως χάσει τις εκλογές ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, διότι τότε θα πρέπει να απολογηθεί για τά πεπραγμένα του στον Δήμο, τον αναγκάζει να παίζει το τελευταίο του χαρτί με την καθοδήγηση αυτού που προσέλαβε για επικοινωνιολόγο.

Ο λόγος για το περιβόητο και αμαρτωλό Πολιτιστικό Κέντρο δίπλα στα ΚΤΕΛ Πιερίας.

Λίγες ημέρες πρίν, πρίν δηλαδή της εκλογές, ο δήμαρχος έβαλε κάποια μηχανήματα και εργάτες να δείξει στους ψηφοφόρους ότι άρχισε η αποπεράτωση τού έργου αυτού. Βγήκε δυό τρείς φωτογραφίες με τους συνεργούς του, έβγαλε δελτίο τύπου ότι αποπερατώνεται το έργο σε 18 μήνες, το δημοσίευσαν κάποια Blogs τού Νομού και τώρα το έργο έχει την τύχη των προηγούμενων δημοτικών εκλογών, δηλαδή έπεσε και πάλι σε χειμερία νάρκη!

Αυτό που παρατηρούμε σήμερα είναι τα μηχανήματα να κάθονται ανενεργά και οι εργάτες είτε να απουσιάζουν είτε να πίνουν καφέδες στην σκιά τού κτηρίου.

Τελείωσε μπάρμπα η φιέστα! Αυτό ήταν. Μας δούλεψε τελικά ο δήμαρχος με τις φωτογραφίες που έβγαλε;

Τώρα ετοιμάζει άλλο φιάσκο, όπως αυτό του Πλατανόδασους, όπου επί τούτου το εγκατέλειψε με συνέπεια να ευνοείται άλλη διπλανή επιχείρηση όπως κατήγγειλε δημόσια και υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης. Εφόσον εγκαταλείφθηκε το Πλατανόδασος σε μαρασμό, προετοιμάστηκε το έδαφος για να το ενοικιάσουν αντί πινακίου φακής. Όλο το Πλατανόδασος με τά κτήρια του, ενοικιάστηκε για 5.100 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή 425 ευρώ τον μήνα  σε επιχειρηματία… τσιπουράδικου, και όπως λένε οι κακές γλώσσες υπάρχουν από πίσω άνθρωποι τού ίδιου τού δημάρχου. Αληθεύει αυτό κύριε δήμαρχε ή όχι;

Πέραν τούτου, σύντομα θα βγάλουμε και άλλα ευτράπελα τού Δήμου, όπως τον περιβόητο Περιφερειακό Κατερίνης που έμεινε ημιτελής.

Ρωτώ λοιπόν ευθέως τον δήμαρχο: Το έργο αυτό το σταμάτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση και απαιτείται επιστροφή 17 εκατομμυρίων ευρώ ή όχι; Σύντομα θα δούμε τού λόγου το ασφαλές και εύχομαι να μην είναι έτσι.

Επανερχόμενος στο Πολιτιστικό Κέντρο, προειδοποιούμε τούς ψηφοφόρους να έχουν το νού τους στον εμπαιγμό και την εξαπάτηση τους, διότι η ψήφος του καθενός μας είναι το όπλο μας ενάντια στον καθένα που δεσπόζει εις βάρος μας για να κερδίζουν οι ημέτεροι.

Μη νομίζετε ότι ξεχάσαμε και τις απ’ ευθείας αναθέσεις σε ημετέρους που καρπώθηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, θα τα δούμε αυτά σύντομα και πρίν τις εκλογές για να ξέρουν οι ψηφοφόροι τί και ποιόν θα ψηφίσουν.

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ]

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός για να θέτω τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο