ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΔΙΧΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 18 Ιανουαρίου 2017)

Κράτος που δεν έχει κοινωνικές υπηρεσίες, που δεν έχει δρόμους και σιδηροδρόμους, είναι κράτος που χωλαίνει, κράτος δίχως ισχύ και έρμαιο στις ορέξεις καθενός.

Έτσι και η Ελλάς!

Σε σωστές κοινωνικές υπηρεσίες υστερεί, τους Εθνικούς δρόμους τους πούλησε σε μεγαλοεργολάβους και τους εκμεταλλεύονται με τά δυσβάστακτα διόδια. Τώρα, από σήμερα δηλαδή, 18.01.2017, δεν έχει πλέον ούτε Δημόσιους σιδηρόδρομους, διότι και αυτούς τους πούλησε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λοιπόν, η υπερήφανη Ελληνική εταιρία που εξυπηρετούσε εκατομμύρια επιβάτες κάθε έτος, δεν είναι πιά Ελληνική. Σήμερα έπεσε η υπογραφή ολοκλήρωσης της σύμβασης πώλησης στην Ιταλική «Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A». Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Αντώνης Λεούσης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrovie dello Stato Italiane Group, Renato Mazzoncini, υπέγραψαν την συμφωνία για την εξαγορά της εταιρείας από τους Ιταλούς.

Ο Εθνικός μας πλούτος εκχωρείται σε ξένους που ορέγονται το τέλειο. Η Ελλάδα αγγίζει την τελειότητα και αν της το επέτρεπαν οι κυβερνώντες μας (κάθε κυβέρνησης) θα ολοκλήρωνε την τελειότητα στην ομορφιά της. Πώς λοιπόν να μη την ξεπουλήσουν;

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις προετοίμαζαν την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για 300 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό φάνηκε στον αντιπολιτευόμενο Τσίπρα ώς ξεπούλημα και μηδαμινό για τον σιδηρόδρομο μας. Τώρα έρχεται ο Τσίπρας ώς κυβέρνηση να πουλήσει την εταιρία μας για μόλις 45 εκατομμύρια ευρώ, από τά 300 που τά θεωρούσε λίγα. Υπενθυμίζουμε ότι, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρεθηκε με συνολικό χρέος 700 εκ. ευρώ στον ΟΣΕ (Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος).

Το παρανοϊκό δεν είναι ότι και αυτόν τον οργανισμό τον ξεπουλάει η κυβέρνηση, το παρανοϊκό είναι ότι ο Έλληνας απαθής και μαμούχαλος επιτρέπει την καταστροφή της Ελλάδας με την εκχώρηση του Εθνικού μας πλούτου, δίχως να επαναστατεί με κάθε τρόπο και μέσο για να επανακτήσει την πατρίδα του. Ναι, αυτός είναι σήμερα ο Έλληνας!!! Και έχουμε και τον Μπουτάρη να ντρέπεται που είναι … τέτοιος. Έλληνας δηλαδή! Άσχετα που δέν είναι…

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο