ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ ΑΠΟ… ΛΑΡΙΣΑ!

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 07.04.2017)

Δεν είναι ο συνάδελφος από αυτούς που απαιτούν σεβασμό στο copyright της εργασίας του, αλλά ζητάει τουλάχιστον το αυτονόητο! Μια ενημέρωση ότι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την δουλειά του, και θα έδινε την άδεια του ελεύθερα.

Μιλώ για τον Μιχάλη Κανταρτζή, τον συνάδελφο και διευθυντή του Blog pierikialithia.blogspot.gr όπου και στο νέο διαφημιστικό σπότ του Δήμου Κατερίνης για την προβολή της… Πιερίας (ο Δήμος άραγε θα προβάλει την Πιερία;) χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες του Μιχάλη Κανταρτζή δίχως την άδειά του. Μία δε εξ αυτών των φωτογραφιών ανήκει στην… Λάρισα, και συμπεριελήφθη ώς δέντρο (;;;!!!) Πιερίας.

Όσο για το σπότ (ως κριτική), βλέπουμε η προβολή να γίνεται στο πέρασμα των φωτογραφιών σε κλάσματα δευτερολέπτου, δίχως να δίδεται έμφαση σε τόπους παρά μόνον προβάλλεται η τέχνη του… μοντάζ.

Για του λόγου το ασφαλές όμως, επισκεφθείτε το Blog για το άρθρο και το βίντεο που περιλαμβάνει τις κλεμμένες φωτογραφίες («δανεισμένες» τις αποκαλεί ο δημιουργός) και είναι στον δεσμό: pierikialithia.blogspot.gr

www.Pieria.tv

 

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31