ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε.Ο.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(11-08-2019)

 

Την Παρασκευή το βράδυ 9 Αυγούστου τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση επάνω στον φωτεινό σηματοδότη στην είσοδο τής Κατερίνης από την Παλαιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή τού σηματοδότη όπου και παρέμεινε ανενεργός έως και σήμερα Κυριακή 11 Αυγούστου που γίνεται το ρεπορτάζ.

Εφιστάται η προσοχή των οδηγών κατά την είσοδο και έξοδο τής πόλης εφόσον κάποιοι δεν μερίμνησαν για την αποκατάσταση του σηματοδότη και αρκέστηκαν να αφήσουν στην κρίση των οδηγών ποιοι θα μπούνε και ποιοί θα βγούνε από την πόλη με όλους τούς σηματοδότες να αναβοσβήνουν κίτρινο, η ένδειξη δηλαδή τής προσοχής στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Πέραν τούτου, ούτε η Τροχαία Κατερίνης ούτε η Δημοτική αστυνομία δεν υπάρχει στο σημείο για να ρυθμίζει την κυκλοφορία με συνέπεια να επαναλαμβάνω ότι «Εφιστάται η προσοχή των οδηγών κατά την είσοδο και έξοδο τής πόλης εφόσον κάποιοι δεν μερίμνησαν για την αποκατάσταση του σηματοδότη».

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο