ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(29/01/2018)

 

Πρόταση για συλλαλητήριο και στην Αμφίπολη για συνέχιση τής ανασκαφής έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Οικονομίδης στα πλαίσια τής διαβούλευσης για το όνομα των Σκοπίων στην ΕΚΑΒΗ Κατερίνης στις 27.01.2018

Ο Λόφος Καστά στην Αμφίπολη αποκάλυψε σπουδαία ευρήματα, όχι όμως όλα τα ευρήματα που θα ενισχύσουν την απόδειξη για την Ελληνικότητα τής Μακεδονίας και πιθανόν και τον τάφο τού Μεγάλου Αλεξάνδρου, διότι παρεμποδίζονται οι εργασίες από τους πολιτικούς μας για ανθελληνικούς σκοπούς που αυτοί γνωρίζουν.

Πρέπει να αφυπνιστούμε και να απαιτήσουμε την συνέχιση των εργασιών της Αμφίπολης, διότι κοντεύουμε να ξεχάσουμε την ύπαρξή της, κάτι που το επιθυμούν διακαώς οι εχθροί μας και οι άρπαγες τής Μακεδονίας μας.

Μετά το συλλαλητήριο της Πλατείας Συντάγματος που θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου 2018, το επόμενο ας είναι για την Αμφίπολη καί στην Αμφίπολη.

Ερωτώμενος, στην συνέντευξη που μου παραχώρησε ο πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Μακεδόνων κ. Γιώργος Τάτσιος, για την πρότασή μου περί Αμφίπολης, παραδέχθηκε ότι η Αμφίπολη είναι ένα μελανό σημείο και αποτελεί ένα τεράστιο μνημείο όπου και κατασκευάστηκε για να φιλοξενήσει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο