ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ (Σημαντική πρωτοβουλία)

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(24/12/2017)

 

Για την προστασία της πρώτης κατοικίας συντάσσει και θα αποστείλει σχέδιο Νόμου στον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τα μέλη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΛ, που αποτελούν κυβερνητικούς εταίρους, ο έγκριτος Δικηγόρος Ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας, προκειμένου να υπάρξει εκτάκτως πρίν τήν έλευση του νέου έτους 2018 επαρκές νομοθετικό πλαίσιο έστω με τροπολογία αποτελεσματικής προστασίας της α’ κατοικίας αξίας ώς 200.000 ευρώ ενόψει τής εφαρμογής τής νέας νομοθεσίας για την διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για ληξιπρόθεσμες οφειλές από δανειακές συμβάσεις ή πρός το Δημόσιο ή ακόμη σε Ασφαλιστικούς φορείς.

Θεωρεί ότι η δυσμενής αυτή εξέλιξη θα προκαλέσει απρόβλεπτη, ανυπολόγιστη, κοινωνική αναστάτωση και αναταραχή, και ότι τέλος θα υπάρξει μείζον κοινωνικό ζήτημα διότι χιλιάδες πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν θα χάσουν το σπίτι τους.

Καθώς οι αδημονούσες Τράπεζες έχουν ενθαρρυνθεί και σκληρύνει εσχάτως τήν στάση τους λόγω τών πρόσφατων νομοθετικών πρωτοβουλιών της υποκλινόμενης και λογοδοτούσας στούς θεσμούς  Κυβέρνησης, για το θέμα αυτό προς ικανοποίηση των απαιτητικών  δανειστών.

Εκφράζει τον φόβο του ο κύριος Νουλέζας, ότι, “ο μεγαλύτερος αριθμός κατοικιών θα καταλήξει σε χέρια ξένων Funds”.

 

©www.Pieria.tv – 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο