ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕ «ΧΡΥΣΑΦΙ». ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(11-07-2019)

 

Επιτέλους, λίγο φρένο στην ασυδοσία είναι πάντα χρήσιμο!

Δεν γίνεται να κατασκευάζονται έργα, να πολυδιαφημίζονται, να κοστολογούνται παραπάνω από το πραγματικό τους κόστος και στο τέλος να αποδεικνύονται «μπαρούφα» αποτελώντας κίνδυνο.

Ο λόγος για την μικρή παιδική χαρά στο προαύλιο τού Δημαρχείου Κατερίνης.

Πέραν του ότι χάθηκε η ευκαιρία για τους δημότες να εορτάζουν ή να διαμαρτύρονται μπροστά από το Δημαρχιακό κτήριο λόγω των «κρεμαστών κήπων τής Βαβυλώνας» και της παιδικής χαράς πού πρόσφατα κατέκλυσαν τον χώρο, έχουμε και τις κακοτεχνίες όπου συν τω χρόνω διαφαίνονται και εξοργίζουν περισσότερο τούς γονείς που πάνε τά παιδιά τους να παίξουν στην παιδική χαρά Δημαρχείου.

Ο τάπητας τής παιδικής χαράς, λόγω κακής ποιότητας υλικού (ανακυκλώσιμο) συρρικνώνεται και δημιουργεί κενά στις ενώσεις με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κινδύνους στα νήπια.

Στο άνοιγμα αυτό τάπητα μπορεί κάλλιστα να παγιδευτεί ένα παιδικό ποδαράκι και να σπάσει ή να στραμπουλήσει το πόδι του.

Ένα τέτοιο άνοιγμα δεν δικαιολογείται σε χώρους που χρησιμοποιείται από μικρά παιδιά και κατά συνέπεια απαιτείται η αντικατάσταση τού τάπητα με ασφαλέστερα υλικά, και αυτή την φορά όχι ανακυκλώσιμα υλικά που ναι μεν είναι φθηνότερα αλλά αποτελούν κίνδυνο για μικρά παιδιά.

Οι φωτογραφίες που πάρθηκαν σήμερα 11 Ιουλίου 2019 δείχνουν του λόγου το ασφαλές!

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930