ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(27/12/2017)

 

Καλή και αξιέπαινη η προσπάθεια, αλλά κύριοι τού Δήμου, μήπως κάτι δεν κάνετε σωστά; Μήπως σε ερασιτέχνες αναθέτετε τις εργασίες;

Δεν πάει καιρός που στήθηκε η προτομή τού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πλατεία Ηρώων στην Κατερίνη, και η βάση του άρχισε την φθορά, ξεφλουδίζεται σε βαθμό αποκρουστικό!

Σε μια και μόνο επίσκεψη θα διαπιστώσει ο δημότης τού λόγου το ασφαλές, πέραν του φωτορεπορτάζ τής www.Pieria.tv για την κατάσταση που επήλθε στην βάση τού μνημείου και θα εξακολουθεί να φθείρεται εάν δεν παρέμβει ο Δήμος Κατερίνης για την αποκατάσταση τής φθοράς.

Κάποτε επιτέλους θα πρέπει να δείτε εκεί στον Δήμο το γεγονός μήπως και στο εξής να αναθέτετε τις εργασίες σε έμπειρους επαγγελματίες και όχι σε ερασιτέχνες τής στιγμής.

Δηλαδή, πέραν του απαράδεκτου αυτού φαινομένου στο νέοεγκατασταθέν άγαλμα, βλέπουμε και την φθορά στις διαγραμμίσεις πεζών στους δρόμους, όπου μέσα σε μια εβδομάδα από την βαφή, εξαφανίζεται το χρώμα από την χρήση. Σε μια εβδομάδα;;; Αυτό εννοώ λέγοντας επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Εκτός εάν δεν δύνασθε να διαχωρίσετε αυτά τά δύο. Ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει;;;

Μήν λησμονείτε ότι χρήματα των δημοτών διαχειρίζεστε…

 

©www.Pieria.tv – 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο