ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (11-09-2020).

 

Ποιος θα το πίστευε τελικά!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έσπασε το κατεστημένο της -με 20 εκατομμύρια ευρώ πληρωμένης για προπαγάνδα και τρομοκράτηση- τηλεόρασης. Κάλεσε σε αντιπαράθεση για τις μάσκες τον γνωστό καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη (ο οποίος αποκλείστηκε από όλα τα ΜΜΕ και από αυτό ακόμα το Facebook που του διέγραφε τις αναρτήσεις του) με την Ματίνα Παγώνη, πρόεδρο Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών–Πειραιώς.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, ο καρδιολόγος κύριος Βόβολης δείχνει να στριμώχνει την κυρία Παγώνη η οποία άλλα αντ’ άλλων έλεγε για να δικαιολογήσει την χρήση μάσκας στα σχολεία και στα παιδιά.

Δίχως επιχειρήματα που αντέχουν σε σοβαρή κριτική, η Ματίνα Παγώνη προσπαθούσε να συγκρίνει την χειρουργική μάσκα στα παιδάκια που νοσηλεύονται με καρκίνο, όπου και την φορούν ανελλιπώς, με την μάσκα που θα πρέπει και τα υγιή παιδάκια των σχολείων να την φορούν επίσης ανελλιπώς! Είπε δε, ότι, ο κύριος Φαίδωνας Βόβολης εκφράζει προσωπικές του και όχι επιστημονικές απόψεις ενώ ο γνωστός καρδιολόγος της υπενθύμισε ότι δεν είναι προσωπικές του οι απόψεις αλλά επιστημονικές βασιζόμενες και στον Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας) ο οποίος ρητά απαγόρευε την χρήση μάσκας στα παιδιά κάτω των 12 ετών.

Αξίζει πιστεύω να παρακολουθήσετε την αντιπαράθεση αυτή και για έναν άλλον λόγο, ότι για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση φιλοξενείται η αντίθετη άποψη και επιστημονική τοποθέτηση από αυτές τις -επί πληρωμή- «επιστημονικές» τοποθετήσεις όλων αυτών που μας τρέλαναν με την πλύση εγκεφάλου για την δήθεν πανδημία του Κορωναϊού.

Αξίζει επίσης να το εμπεδώσουμε, ότι, άλλο πανδημία και άλλο επιδημία, όπως ως επιδημία αποκάλεσε (άθελα του ίσως) ο Νίκος Χατζηνικολάου τον Κορωναϊό με τον Φαίδωνα Βόβολη να τον συγχαίρει και να διευκρινίζει ότι σωστά το είπε, «επιδημία και όχι πανδημία» όπως εσφαλμένα μας βομβαρδίζουν τα πληρωμένα κανάλια της προπαγάνδας και οι χρηματοδοτούμενοι από φαρμακευτικές εταιρίες λοιμωξιολόγοι «αστέρες» της τηλεόρασης.

Στο τέλος, η κυρία Παγώνη κατηγόρησε τον κύριο Βόβολη ότι έχασε την ψυχραιμία του, ενώ είναι ηλίου φαεινότερο ότι την ψυχραιμία την έχασε η ίδια η Ματίνα Παγώνη και εκτέθηκε ζωντανά στην τηλεόραση.

Ευελπιστούμε ότι το τόλμημα του Νίκου Χατζηνικολάου να καλέσει στο δελτίο ειδήσεων και την αντίθετη επιστημονική για τις μάσκες (τον κορωναϊό και τα εμβόλια) τοποθέτηση, να την ακολουθήσουν και άλλα κανάλια, όπου έως τώρα αποκαλούνται από το κοινό ως «βοθροκάναλα» της διαπλοκής, της προπαγάνδας, της παραπληροφόρησης, της τρομοκράτησης και της χειραγώγησης του νού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο