Πρόσκληση: Ποδηλατική Παιδεία στα σχολεία της Πιερίας

 

Ο Τομέας Ποδηλατικής Παιδείας του συλλόγου της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας υλοποιεί και φέτος ενημερωτικές παρουσιάσεις στα σχολεία της Πιερίας, με έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η ποδηλατική παρουσίαση έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και μπορεί να εμπλουτίσει το υπάρχον εκπαιδευτικό υλικό που ήδη προτείνεται από το υπουργείο. Περιλαμβάνει θεωρία και πράξη, και μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητικού δυναμικού.

Οι παρουσιάσεις λαμβάνουν χώρα στο σχολείο (αίθουσα, γυμναστήριο, θέατρο κλπ.).

Για μικρές ομάδες (μέγιστο 25 μαθητές), το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και στα γραφεία του συλλόγου (19ης Μαΐου & Ζ. Παπαντωνίου 2), ώστε να γνωρίσουν οι μαθητές και τον χώρο όπου προετοιμάζονται στην πόλη όλα τα τρέχοντα ποδηλατικά θέματα.

Ειδικά για σχολεία που απέχουν από την πόλη της Κατερίνης, παρακαλούμε όπως προσέλθετε στον χώρο μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού στην εκπαιδευτική μας ατζέντα. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930