ΡΕ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ:

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (27-04-2021).

ζ

Το δούλεμα πάει σύννεφο! Τέλος μας λένε η καραντίνα για τουρίστες συγκεκριμένων χωρών, όπως είναι και η… ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ(!;).

Ναι, έτσι είναι, αλλά μόνο στα χαρτιά της (ανθ)Ελληνικής Κυβέρνησης! Τα χαρτιά όμως της Αυστραλίας άλλα λένε:

Σύμφωνα λοιπόν με τον Αυστραλιανό νόμο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό λόγω του Covid-19. Όσοι δε, επιχειρήσουν με πλάγιο τρόπο να το κάνουν, όπως για παράδειγμα να ταξιδέψουν στην Νέα Ζηλανδία και από εκεί στην Ελλάδα εν προκειμένω, όταν επιστρέψουν στην Αυστραλία τιμωρούνται με έως 5 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 63.000 δολάρια. Οι Αυστραλοί δεν παίζουν, ούτε είναι έλληνες κυβερνώντες, ψεύτες και εμπαίκτες. Το Αυστραλιανό Υπουργείο Υγείας υπενθύμισε πως τα διεθνή ταξίδια, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός της Νέας Ζηλανδίας, αποτελούν για την ώρα σημαντικό κίνδυνο για την δημόσια υγεία και γι’ αυτό παραμένουν υπό περιορισμό.

Επίσης, εάν κάποιος Αυστραλός μπορεί να δικαιολογήσει το ταξίδι του στην Ελλάδα (όπως και σε άλλο μέρος του κόσμου) ως δηλαδή επαγγελματικό, για λόγους υγείας ή ότι άλλο που θα γίνει πιστευτό και αποδεκτό από τις αρχές, υποχρεούται στην επιστροφή του να παραμείνει για 2 εβδομάδες σε καραντίνα σε ξενοδοχείο πληρώνοντας ο ίδιος τα έξοδα που ανέρχονται σε 3.000 δολάρια! Ποιος θα το επιχειρήσει λοιπόν;

Πέραν τούτου, στην επίσημη Αυστραλιανή ταξιδιωτική ιστοσελίδα smartraveller.gov.au εάν πληκτρολογήσεις την χώρα Ελλάδα για ταξίδι, σε ενημερώνει με το εξής μήνυμα: «DO NOT TRAVEL», (μην ταξιδέψεις!).

Το κείμενο σε Ελληνική μετάφραση:

Η ίδια ιστοσελίδα ενημερώνει τους επίδοξους ταξιδιώτες, για την επιστροφή τους, ότι: «οι εμβολιασμοί δεν αλλάζουν την τρέχουσα κατάσταση και την υποχρέωση για απομόνωση».

Με τέτοιον νόμο πώς τολμά η ελληνική κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι οι Αυστραλοί τουρίστες ελεύθερα μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα δίχως την προβλεπόμενη καραντίνα όταν απαγορεύεται ο τουρισμός των Αυστραλών εκτός Αυστραλίας; ΝΤΡΟΠΗ σας ψευτο-εμπαίκτες της κυβέρνησης!!!

Σημ.: Επικεντρώθηκα μόνο στην Αυστραλία (καθώς είμαι και υπήκοος αυτής) ενώ πιθανόν και άλλα κράτη που δέν θα υπόκεινται σε καραντίνα στην Ελλάδα, μπορεί να έχουν παραπλήσιους νόμους και απαγορεύσεις.

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο