ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: «Ο Μητσοτάκης με κάλεσε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο τής Νέας Δημοκρατίας»

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(19-06-2019)

 

«ΕΦΟΣΟΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΕΛΕΙ Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο Σ. ΧΙΟΝΙΔΗΣ»

Φωτογραφία διαδικτύου

«Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για την μεγάλη αλλαγή της 7ης Ιουλίου, για μια ισχυρή Ελλάδα».

Αυτά γράφει μεταξύ άλλων ο παραιτηθείς από δήμαρχος Κατερίνης κος Σάββας Χιονίδης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, θέλοντας να μας πεί εμμέσως πλην σαφώς ότι πέτυχε να αλλάξει τον Δήμο Κατερίνης (ενώ έχασε την ευκαιρία μιάς νέας θητείας στον Δήμο εφόσον δεν τον ήθελαν πια οι δημότες) και θέλοντας να συνεχίσει την… προσφορά του στην πολιτική, βάλθηκε τώρα να αλλάξει την Ελλάδα όλη και να την κάνει… ισχυρή, όπως γράφει ο ίδιος!

Στην συνέχεια μάς δίνει μια… είδηση ο κύριος Χιονίδης, ότι δηλαδή εφόσον έχασε τον Δήμο, δεν εκόπτετο ο ίδιος για βουλευτιλίκι -που παρέχει και ασυλία- ούτε έβαλε «λυτούς και δεμένους», «θεούς και δαίμονες» να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο τής Νέας Δημοκρατίας, αλλά μάς λέει ότι ό ίδιος ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης τον κάλεσε προσωπικά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο τού κόμματος. Συγκεκριμένα γράφει τά εξής ο κύριος Χιονίδης:

«Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη που με κάλεσε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο νίκης του κόμματός μας στην Πιερία» (η υπογράμμιση δική μου).

Κύριε Μητσοτάκη, ο υποψήφιος σας κύριος Χιονίδης, ο αποδοκιμασμένος από τον λαό τής Κατερίνης ώς δήμαρχος, γράφει δημόσια ότι εσείς τον καλέσατε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο τού κόμματος σας, που σημαίνει ότι δέν ήταν(;) προσωπική του επιθυμία. Αυτό για να έχετε υπ’ όψιν γι’ αυτά που λέει και γράφει ο κύριος Χιονίδης. Το επιβεβαιώνετε αυτό ή όχι; Ήταν δηλαδή καθαρά δική σας επιλογή το πρόσωπο τούτο;

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο