ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: «ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(19-10-2019)

 

Αν και το περιμέναμε από τον τέως δήμαρχο Κατερίνης και νυν βουλευτή Πιερίας με την Νέα Δημοκρατία Σάββα Χιονίδη, το ακούσαμε και αυτό!

Στο μήνυμα του στις 16/10/2019 για την 107η επέτειο απελευθέρωσης τής Κατερίνης από τον Τουρκικό ζυγό, ώς βουλευτής πλέον με την Νέα Δημοκρατία και τέως δήμαρχος Κατερίνης, αποκάλεσε «τοξικό περιβάλλον» τά συλλαλητήρια των αγωνιστών νέων για την Μακεδονία μας. Πιθανόν ζήλεψε και μιμήθηκε την κατακριτέα “ατάκα” τού Συριζαίου δημοσιογράφου Χρήστου Γιαννούλη που από το βήμα τού Επιμελητηρίου Πιερίας αποκάλεσε “φασισταριά” τούς διαδηλωτές απ’ έξω.

Ναι, ώς βουλευτής πλέον, για τον ίδιο τον Σάββα Χιονίδηκαι για να ικανοποιήσει τον αρχηγό του Κυριάκο Μητσοτάκη– οι νέοι μας αποτελούν πλέον «τοξικό περιβάλλον» ενώ ώς δήμαρχος Κατερίνης υποστήριζε τά συλλαλητήρια αυτά αλλά και συμμετείχε ενεργά και δυναμικά βροντοφωνάζοντας ότι «Η Μακεδονία είναι Ελληνική και μόνο Ελληνική» καθώς και ότι «δεν πουλάμε την ιστορία μας όσο και αν πληρωθεί, όσο και αν πιεστούμε, όσο και αν χρειαστεί να χυθεί ιδρώτας και… αίμα»!!!

Σε κάποιο δε συλλαλητήριο, πήρε και το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στους νέους εμψυχώνοντας τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους ενώ σε ερώτηση πολίτη εάν θεωρεί ανεπιθύμητους στην Κατερίνη τους βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας που υπέγραψαν το ξεπούλημα τής Μακεδονίας, απάντησε πως «ο δήμαρχος δεν δίνει απαντήσεις, την απάντηση την δώσατε όλοι εσείς και σας θέλω ζωηρούς να κρατάμε την πατρίδα ψηλά, όπως κάνετε…»!

Τώρα όμως ώς βουλευτής τής Ν.Δ., αποκαλεί «τοξικό περιβάλλον» αυτό στο οποίον κάποτε συμμετείχε ευχαρίστως και ενίσχυε…!

Τί κάνει λοιπόν η ριμάδα η καρέκλα κύριε Χιονίδη και ο παχυλός μηνιαίος μισθός των 15.000(;!) ευρώ…!!!

Αυτή η ατυχής δήλωση σου θα σε ακολουθεί σε όλη την τετραετία όπου και θα την υπενθυμίζω για τις επόμενες εκλογές.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο