ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(03-10-2019)

 

Δεκάδες λεωφορεία ταξιδεύουν στους δρόμους της Βόρειας Ελλάδας μεταφέροντας λαθρομετανάστες σε διαφορετικά μέρη και πόλεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, μέσα στην νύχτα εχθές, σαν κλέφτες δηλαδή, δύο λεωφορεία γεμάτα λαθρομετανάστες έφτασαν στην Πιερία όπου και τους τοποθέτησαν σε γνωστό κτήμα. Το ερώτημα και η εύλογη απορία, είναι η εξής, “γιατί μέσα στην νύχτα γίνεται πάντοτε αυτή η μεταφορά των ανθρώπων αυτών; Τί φοβάται η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας” και δεν κάνει τις μεταφορές την ημέρα με το φώς τού ήλιου; Μήπως να μην γίνονται αντιληπτοί από τους Πιεριείς και επέλθει αντίσταση και διαμαρτυρία;

Αληθεύει η πληροφορία αυτή ή μήπως όχι; Πέραν τούτου, αληθεύει ότι ετοιμάζεται ή τουλάχιστον είναι στα σχέδια να ανακαινισθεί το στρατόπεδο τού Σβορώνου για να εγκατασταθούν λαθρομετανάστες; Ποια η θέση τού Δήμου Κατερίνης για την εισβολή αυτή; Δεν θα πρέπει να ενημερώνονται οι πολίτες τού Νομού; Ποιες συναλλαγές γίνονται με τον Δήμο μας και την κυβέρνηση;

Υποχρεούται ο δήμαρχος Κατερίνης να ενημερώσει τούς δημότες ή όχι; Μήπως σε λίγο που θα γεμίσουν οι δρόμοι μας με μαντήλες και «αλάχου άκμπαρ» θα αναρωτιόμαστε σε ποια πόλη και σε ποιό κράτος ζούμε τελικά εμείς οι Έλληνες;

Αδύναμη και υποχείρια η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην παρέμβαση τής Ύπατης Αρμοστείας τού OHE, δίδοντας εντολή στην κυβέρνηση να μετακινήσει άμεσα χιλιάδες πρόσφυγες από τα νησιά.

Κάποιοι με άμεσα συμφέροντα από την λαθρομετανάστευση, μού “επιτίθενται” για τις αναφορές μου αυτές και τον ορισμό «λαθρομετανάστες». Ας είναι, αυτοί οικονομούν και εμείς υποφέρουμε. Έως πότε όμως; Όλα έχουν τον καιρό τους…!

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31