«Σας καταλάβαμε. Δεν σας φοβόμαστε πια. Είμαστε ελεύθεροι»

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 17.02.2017)

Κυκλοφορεί και αυτό ώς είδηση στο διαδίκτυο, ότι δηλαδή η Αργεντινή και η Βενεζουέλα μήνυσαν την Ελληνική κυβέρνηση για τα αρνητικά και συκοφαντικά σχόλια κάποιων βουλευτών που λένε συχνά για την Ελλάδα ότι θα γίνουμε Αργεντινή και Βενεζουέλα. Μέχρι σημείου να μας κατηγορούν (λένε δήθεν οι Αργεντινοί για τους βουλευτές μας) ότι δεν έχουμε χαρτί για τον κώλο μας.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει και ο αρθρογράφος –έξυπνο κείμενο ομολογώ- έκανε απλώς την πλάκα του και την σάτιρά του αποδεικνύοντας ότι ο κουφιοκεφαλάκης Έλληνας τρώει αμάσητο ότι του σερβίρουν.

Πολύ δε περισσότερο ότι του σερβίρουν οι πολιτικοί και οι μεγαλοδημοσιογράφοι των μεγάλων καναλιών.

Απ’ όλο το κείμενο της «είδησης» κράτησα την παρακάτω παράγραφο για να σας την παραδώσω ώς μια πραγματικότητα την οποίαν και θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν ώς προς την εφαρμογή της.

(υποτίθεται ότι) Λένε οι κυβερνήτες Αργεντινής και Βενεζουέλας σ’ εμάς τους Έλληνες:

«Γνωρίζουμε ότι σας είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να διακρίνετε, σαν λαός, το ψέμα από την αλήθεια. Πιστέψτε μας. Βρεθήκαμε κι εμείς στην ίδια θέση με εσάς και το πληρώσαμε. Γι’ αυτό και σας ζητούμε να κάνετε το πολύ σημαντικό πρώτο βήμα. Μην ακούτε αυτά που σας λένε οι πολιτικοί και οι μεγαλοδημοσιογράφοι. Κλείστε τις τηλεοράσεις. Σταματήστε να αγοράζετε τις εφημερίδες τους και να ακούτε τα ραδιόφωνά τους. Μπείτε στις ιστοσελίδες τους και βομβαρδίστε τους με ένα μήνυμά: Σας καταλάβαμε. Δεν σας φοβόμαστε πια. Είμαστε ελεύθεροι».

Venezuelan President Nicolas Maduro and Ecuadorean President Rafael Correa together in Caracas, Venezuela in 2013. | Photo: EFE

Αμφιβάλλει κανείς ότι αυτό το μήνυμα είναι επίκαιρο και ελπιδοφόρο; Μόνο εάν το κάνουμε πράξη θα απαλλαγούμε από την προπαγάνδα των άθλιων μεγαλοδημοσιογράφων και πολιτικών που δεν αγαπούν τον τόπο μας και επιμένουν να μας καταδυναστεύουν εκτελώντας τις εντολές των αφεντάδων τους.

Η καλύτερη πληροφόρηση σήμερα γίνεται από το διαδίκτυο, με πολύ προσοχή και έρευνα όμως για τις τόσες μπαρούφες που κυκλοφορούν και εκεί. Το παρήγορο όμως είναι, ότι, στο διαδίκτυο έχεις την ευκαιρία να ερευνήσεις του λόγου το ασφαλές για μια είδηση, ενώ στην εφημερίδα και στην θεία ΤιΒί,… πάπαλααααα!

www.Pieria.tv

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούλ    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031