«ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΣΤΙΣ 28/09 ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-21».

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, στα πλαίσια της Άσκησης ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-21», η οποία διεξάγεται παράλληλα με την Άσκηση Πολιτικού Τομέα ΤΑΑΣ «ΑΝΤΙΟΧΟΣ-21», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, όπως παρακάτω:

Τοπική ώρα 11:00΄, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος, διαφορετικής έντασης).

Τοπική ώρα 11:05΄, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος, σταθερής έντασης)

Επίσης γνωστοποιείται στο κοινό ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας,

 

Η Αντιπεριφερειάρχης

Μαυρίδου Σοφία

 

Σημ. Pieria.tv: Όλο τα σκηνικό, ώς συνήθως, είναι τυπικό και ανάξιο λόγου από την στιγμή που δέν ενημερώνεται ο πολίτης τί να πράξει σε περίπτωση πολέμου και στον ήχο της σειρήνας, ούτε υπάρχουν καταφύγια στην πόλη μας για προστασία. Κάποιο σχόλιο κυρία Μαυρίδου;


Μοιραστείτε το Άρθρο