ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (Ενημερωμένο).

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (11-05-2020)

 

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα στην Κατερίνη και επί της οδού Ζαλόγγου (σε στενό στο ύψος της Κλινικής Κοτακίδη), άνδρας πλησίασε γυναίκα και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου και έσπευσε στο σημείο αναζητώντας τον δράστη.

Φωτογραφία διαδικτύου.

Πληθαίνουν τά κρούσματα σεξουαλικών επιθέσεων στην Κατερίνη, όπου τα καταγεγραμμένα που είδαν και το φώς της δημοσιότητας έγιναν από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες (βλέπε εδώ, εδώ και εδώ).

Αναμένουμε το πόρισμα της αστυνομίας για το σημερινό συμβάν και περισσότερες πληροφορίες εάν και αυτός ο άνδρας είναι αλλοδαπός ή ημεδαπός.

 

Τελευταίες πληροφορίες: Σύμφωνα με την αστυνομία, στο περιστατικό υπήρξε ζευγάρι Ελλήνων επί την οδού Ζαλόγγου όπου διαπληκτίστηκε μεταξύ του στον δρόμο λίγο μετά τα μεσάνυκτα και καλέστηκε η αστυνομία. Μετά από τις απαραίτητες συστάσεις των αστυνομικών, το ζεύγος δέν ήθελε να δώσει συνέχεια όπου και αποχώρησαν. Η πηγή μου δήλωσε σεξουαλικά κίνητρα, κάτι που είτε δέν ισχύει είτε δέν δηλώθηκε στους αστυνομικούς εφόσον δέν δόθηκε συνέχεια της υπόθεσης ενώ το συμβάν θεωρείται λήξαν.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο