Σε ανακριβή στοιχεία προέβη ο τέως δήμαρχος Σάββας Χιονίδης για τις δανειακές υποχρεώσεις του Δήμου Κατερίνης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ο Δήμος Κατερίνης δίνει στην δημοσιότητα στοιχεία για τα δάνεια που έχει συνάψει τα προηγούμενα χρόνια και βαρύνουν μέχρι σήμερα τον δήμο.

Η ετήσια επιβάρυνση του Δήμου Κατερίνης με επιτόκια στο 6% ανέρχεται στο ποσό των 344.000 ευρώ περίπου και ετησίως καταβάλλει 1,6 εκ. ευρώ σε τοκοχρεωλυτικές δόσεις.

Τα στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα καθώς στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ανακριβώς έγινε αναφορά από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε Δράση» Σάββα Χιονίδη πως ο δήμος δεν έχει μεγάλο αριθμό δανείων και το επιτόκιο σε αυτά που έχει είναι σχεδόν μηδαμινό ύψους 0,5% περίπου.

Τα στοιχεία δόθηκαν από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Σημ. δική μου: [Ο Σάββας Χιονίδης (επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε Δράση», τέως δήμαρχος Κατερίνης και νυν βουλευτής Πιερίας με την Ν.Δ.) υποστηρίζει ότι το επιτόκιο τών δανείων τού Δήμου είναι ανάξιο λόγου (μηδαμινό τό αποκαλεί) εφόσον ανέρχεται μόλις στο 0.5%, ενώ η Οικονομική Υπηρεσία κάνει λόγο για επιτόκιο τού ύψους των 6%!!! Θα φαγωθούν μήπως στό τέλος για να γνωρίζουμε επιτέλους τί συμβαίνει στον Δήμο μας και κατά πόσον η προηγούμενη δημοτική αρχή διαχειρίστηκε σωστά τα χρήματα τών δημοτών;;;].

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο