Σε αναμονή της απάντησης για τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ο Βασίλης Νουλέζας

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Β. ΝΟΥΛΕΖΑΣ Δικηγόρος

Σας ενημερώνω σε ότι αφορά την κατατεθείσα έγγραφη πρότασή μου πρός την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ για την μεταβίβαση των μετοχών και την ανάληψη της ομάδας.

Συναντηθήκαμε το πρώτον την 2.8.2017 με τους κκ Κοράκη, αντιπρόεδρο, και Ανδρέου, κάτοχο των μετοχών. Συζητήσαμε στην διερευνητική συνάντηση μας στο Elpida Resort διεξοδικά για την υφιστάμενη οικονομική διοικητική κατάσταση της ομάδας και το υπάρχον στελεχιακό δυναμικό.

Ενημερώθηκα ότι υφίσταται οφειλή προς ΔΟΥ ΙΚΑ Σερρών ύψους 140.000€ περίπου που θα έπρεπε να διακανονισθεί άμεσα ώστε η ομάδα να μετάσχει κανονικά στο Πρωτάθλημα τής football League.

Διευκρίνισα ότι δεν έχω εξουσιοδότηση να προχωρήσω σε διακανονισμό πρίν οριστικοποιηθεί η συμφωνία μας με συμβολαιογραφικό έγγραφο. Πρίν ξεδιαλύνουμε τις οικονομικές οφειλές υπήρχαν κατά κοινή παραδοχή στενότατα χρονικά περιθώρια.

Ενόψει ότι εκπροσωπώ και τρίτους ζήτησα λεπτομερή ενημέρωση για το ακριβές ύψος τών οφειλών. Με παρέπεμψαν στον κ. Τερζόπουλο, φοροτεχνικό σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ., ο οποίος όμως, τήν επομένη ημέρα, αμέσως μόλις επικοινώνησα μαζί του ζητώντας πλήρη ενημέρωση και τον τελευταίο ισολογισμό, μου έστειλε λιτή απάντηση μέσω mail όπου με πληροφόρησε ότι κατόπιν ρητής εντολής του κ. Παν. Γιαννόπουλου, αντιπροέδρου τής ΠΑΕ Πανσερραϊκός, δεν μπορεί να μου αποστείλει αυτά τα ζητηθέντα στοιχεία.

Στην συνέχεια πληροφορήθηκα από τόν τύπο ότι οι μετοχές αναπάντεχα μεταβιβάσθηκαν στον κ. Νικόλτσιο, πρόεδρο, και ότι η ομάδα δηλώθηκε κανονικά, απαραίτητο ώστε να αγωνισθεί στην football League για την περίοδο 2017-18.

Αναμένω την Δευτέρα 7.8.2017 την τελική οριστική απάντηση της διοίκησης. Προσδοκούμε μια ειλικρινή ξεκάθαρη στάση έναντι μας. Με εξέπληξαν σχόλια του αθλητικού τύπου ότι δήθεν απορρίφθηκε η πρόταση μας. Δεν γνωρίζω πως διέρρευσε αυτό. Επαναλαμβάνω ότι το ενδιαφέρον μας είναι σοβαρό, ουσιαστικό και πραγματικό και ότι έχουμε την οικονομική δυνατότητα και βούληση να πραγματοποιήσουμε τόν στόχο μας που είναι η οικονομική εξυγίανση αλλά και ανασυγκρότηση, αναδιοργάνωση της ομάδας που είναι κατάχρεη και η στελεχιακή ενίσχυση και ενδυνάμωση της αλλά και η επαναπροσέλκυση – επαναπροσέγγιση του δικαιολογημένα απογοητευμένου φίλαθλου κοινού.

Έχουμε ως χορηγούς, επενδυτές ισχυρούς επιχειρηματίες τού Ν. Πιερίας που με πλαισιώνουν και όχι μόνον. Θέλουμε ο ιστορικός Πανσερραϊκός να αγωνισθεί σε λίγα χρόνια ξανά στήν μεγάλη κατηγορία.

Διευκρινίζω ότι μεταξύ τών επιχειρηματιών που εκπροσωπώ και χρηματοδοτούν το εγχείρημα μας ενδεχομένως να προστεθεί και πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού που τώρα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα.

 

Β. Νουλέζας

Δικηγόρος

 

πηγή: www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο