ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ;;;

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 11 Ιανουαρίου 2017)

“Βομβαρδισμός” με Δελτία Τύπου από τον Δήμο Κατερίνης για την ετοιμότητα που υποστηρίζει ότι έχει για το άνοιγμα των δρόμων από το χιόνι και τον πάγο.

Επιστράτευσε μάλιστα και φωτογραφίες υπαλλήλων καθαριότητας όπου με… σκούπες και φαράσια καθαρίζουν τους δρόμους!!!

Δέν γνωρίζω τί θεωρεί ο Δήμος και ο δήμαρχος “επιτυχία” του Δήμου στο να κρατά καθαρούς τους δρόμους με τά εκχιονιστικά μηχανήματά του και τα βυτιοφόρα του που ρίχνουν αλατόνερο. Εμείς οι “ανίδεοι” που δέν ξέρουμε από αυτά, μόνο βλέπουμε τά αποτελέσματα και κρίνουμε αναλόγως.

Μπορεί οι κεντρικοί δρόμοι να είναι καθαροί, μπράβο τους και μπράβο μας. Οι παράπλευροι όμως, και οι δρόμοι κατοίκων ενός “κατώτερου θεού” όπως έγραψα και σε άλλο μου άρθρο, γιατί παραμένουν κλειστοί; Έάν καυχάται ο δήμαρχος ότι το επιτελείο του κάνει καλή δουλειά, για να μπορούν τα οχήματα να κυκλοφορούν άνετα, τότε λογικά θα πρέπει να μπορούν και τα οχήματα του Δήμου να κυκλοφορούν, όπως για παράδειγμα τα απορριμματοφόρα οχήματα που συλλέγουν τα σκουπίδια.

Τυχαία φωτογράφισα δρόμο της περιοχής Σταθμού, όπου και καθημερινά περνούν τα σκουπιδιάρικα για τους κάδους απορριμάτων.

Αυτές οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι, για ημέρες δέν πέρασε το σκουπιδιάρικο και κρατά τους δύο κάδους πολυκατοικίας γεμάτους και αρχίζουν να ξεχειλίζουν κιόλας.

Ένας δρόμος “καθαρός” σύμφωνα με το επιτελείο του Δήμου Κατερίνης!

Αυτό σημαίνει πως δέν μπορεί το απορριμματοφόρο να κυκλοφορήσει στους “ανοικτούς” δρόμους του Δήμου Κατερίνης. Κατά τ’ άλλα, το επιτελείο του Δήμου επαναπαύεται στην ψευδαίσθηση ότι κάνει καλά την δουλειά του και είναι συνεχώς σε… ετοιμότητα!!!

Με άλλους 10 πόντους χιόνι παραπάνω, θέλουν οι δημότες να γνωρίζουν τί εστί ετοιμότητα… κύριοι του Δήμου Κατερίνης!

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο