ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ‘Η ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΥΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

Ο-Καίει Φίλε…! Και τσουρουφλάει.

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (8 Μαΐου 2019)

 

Μήπως δεν είναι τυχαία η εγκατάλειψη τού Πλατανόδασους Νεοκαισάρειας Πιερίας από τον Δήμο Κατερίνης;

Αφέθηκε αυτός ο φυσικός πλούτος και η όαση για τους επισκέπτες, στην τύχη του, να σαπίζει και να μαραζώνει.

Ο υποψήφιος δήμαρχος τού Δήμου Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης, κατήγγειλε δημόσια ότι επί τούτου εγκαταλείφθηκε το Πλατανόδασος από τον Δήμο για να ευνοηθεί η επιχείρηση που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και ανήκει στον αντιδήμαρχο τής Κατερίνης και πρόεδρο τής ΔΕΥΑ Κατερίνης, τον γνωστό μας Φώτη Δρούγκα.

Δεν επικροτούμε την καταγγελία αυτή, εφόσον πρόκειται για ιδιωτική επιχείρηση, αλλά αφήνουμε την εικόνα να μιλήσει μόνη της και τά συμπεράσματα στους ψηφοφόρους τής 26ης Μαΐου.

Κάποτε το Πλατανόδασος αυτό έσφυζε από επισκέπτες, από οικογένειες με παιδιά για να περάσουν μια όμορφη ημέρα στην εξοχή και στην φύση, πολύ κοντά από το κέντρο τής τσιμεντούπολης.

Τώρα; Απλά σταδιακά υποβάθμισε ο Δήμος Κατερίνης τον χώρο αυτό, έδιωξε με τον τρόπο του τούς επιχειρηματίες που ενοικίαζαν χώρο, και το αποτέλεσμα είναι αυτή η ερήμωση και το έκτρωμα που σκεπάζει την περιοχή, βυθίζοντας στην ντροπή και στον αποτροπιασμό τον Δήμο Κατερίνης με την αδυναμία του να συντηρήσει ένα τέτοιο στολίδι όπου οι δημότες να μπορούν να αποδράσουν κάποια στιγμή από την καθημερινότητα τους.

Με την νέκρωση τού Πλατανόδασους, βλέπουμε να ανθεί η πλησιέστερη επιχείρηση όπου και δίδονται αναθέσεις εκδηλώσεων που θα μπορούσαν να γίνουν στο Πλατανόδασος είτε δωρεάν για τους δημότες είτε με ένα πολύ μικρό κόστος. Μήπως τελικά η καταγγελία τού κυρίου Νταντάμη έχει βάση; Οι ψηφοφόροι δημότες θα το κρίνουν με τις εικόνες αυτές που κατέγραψε η κάμερα μας.

Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενοικίαση τού Πλατανόδασους σε επιχειρηματία…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Μετά την δημοσίευση τού ρεπορτάζ, ήλθε στην κατοχή μου έγγραφο με την απόφαση τού Δήμου Κατερίνης να ενοικιάσει το Πλατανόδασος με όλα του τά κτίσματα σε ιδιώτη επιχειρηματία αντί τού ποσού των 5,100 ευρώ ετησίως, δηλαδή με το ευτελές ποσό τών 425 ευρώ τον μήνα, όσο κοστίζει ένα μεγάλο διαμέρισμα στο ενοίκιο. Είναι αυτό ΣΚΑΝΔΑΛΟ τού Δήμου Κατερίνης ή δέν είναι; Τα συμπεράσματα δικά σας και πολύ περισσότερο ενόψει εκλογών όπου ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης (υπαίτιος τής κατάστασης ΚΑΙ του Πλατανόδασους) ζητάει και πάλι την ψήφο σας να συνεχίσει το καταστροφικό(;) του έργο!!!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός για να θέτω τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο