ΣΚΥΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΣΤΗΝ… ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Οικονομίδης.

ΣΚΥΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ... ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.Ένα συμπαθές και αγαθό τετράποδο, αλλά δυστυχώς άρρωστο και πληγωμένο, με συνέπεια την μετάδοση ασθενειών σε κάθε έναν που θα το αγγίξει ή θα περάσει από δίπλα του δεχόμενος την τρίχα του σκύλου στα ρούχα του, κυκλοφορεί σε δημόσιο χώρο δίχως να “ιδρώνει το αυτί” των υπευθύνων του χώρου αυτού.

Μιλώ φυσικά για τον χώρο της δημόσιας υγείας, όπου και προστρέχουν οι ασθενείς για θεραπεία. Στο προαύλιο του Γενικού Νοσοκομείου της Κατερίνης, κυκλοφορεί μέρα νύχτα ο άρρωστος αυτός γέρικος σκύλος, περιτριγυρίζοντας δίπλα και ανάμεσα σε ασθενείς και επισκέπτες.

Κανείς υπεύθυνος του Νοσοκομείου έως τώρα δέν ενδιαφέρθηκε να απομακρύνει αυτό τό ζώο από τον χώρο που υποτίθεται ότι προσφέρει υγεία στους ασθενείς. Αδιαφορεί μήπως ο διευθυντής του Νοσοκομείου ή δέν υπέπεσε στην αντίληψή του η ύπαρξη αυτού του σκύλου; Μήνες τώρα που βρήκε καταφύγιο ο σκύλος στο Νοσοκομείο αποκλείεται να μήν έγινε αντιληπτή η ύπαρξή του από τον διευθυντή του χώρου αυτού που τέθηκε στην υπηρεσία των ασθενών.

Μήπως θα πρέπει ο Υπουργός Υγείας να λάβει γνώση της απαράδεκτης και τριτοκοσμικής αυτής κατάστασης του Νοσοκομείου Κατερίνης; Δέν θα αργήσει να γίνει και αυτό εάν δέν απομακρύνουν αμέσως το τετράποδο αυτό από τον χώρο που δέν πρέπει να βρίσκεται.

 

Γιώργος Οικονομίδης

για την Διαδικτυακή

www.sporeas.tv

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031