ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(08/02/2019)

 

Σήμερα το βράδυ (περίπου στις 5μ.μ.) κατέφθασε η αστυνομία στο Πάρκο Κατερίνης μετά από σοβαρή συμπλοκή με λαθρομετανάστες και ντόπιους κατοίκους.

Η έντονη συμπλοκή θορύβησε τούς γύρω επισκέπτες και κατοίκους με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν τη αστυνομία.

Άρχισαν τά όργανα και στην πόλη μας με τους λαθραίους που εισήλθαν στην χώρα μας και δίχως να εργάζονται ζούνε βασιλικά εις βάρος των Ελλήνων, εφόσον πληρώνονται από το κράτος μεγάλο επίδομα που ούτε ο Έλληνας δεν παίρνει, και έχουν ΔΩΡΕΑΝ ενοίκιο, ρεύμα, νερό, ίντερνετ, και άλλες παροχές, από την στιγμή που οι βιοπαλαιστές Έλληνες λιμοκτονούν και κατάσχονται τά σπίτια τους. Έως και ειδικά γραφεία υποδοχής λαθρομεταναστών υπάρχουν στην Ελλάδα, με έμμισθους υπαλλήλους.

Ένα τέλος θα πρέπει να μπεί σ’ αυτή την εγκληματική κατάσταση κατά των Ελλήνων.

Χόρτασαν οι λαθροεισβολείς και συμπλέκονται κιόλας με τούς ντόπιους που ζούνε εις βάρος τους. Σε λίγο θα μας εξουσιάζει το ισλαμικό τζιχάντ με την ανοχή των ανθελληνικών κυβερνήσεων μας.

Περισσότερα για την συμπλοκή δεν έχω προς το παρόν, εφόσον το αστυνομικό τμήμα τής πόλης μας σιωπά και αρνείται να πληροφορήσει τους πολίτες μέσω των δημοσιογράφων και αναγκάζομαι για τα τεκταινόμενα τής Πιερίας να πληροφορηθώ από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης μετά από πολλές ώρες ή την επαύριον από κάθε συμβάν στον Νομό μας.

Τηλεφώνησα στο υπασπιστήριο τού Τμήματος Κατερίνης και με παρέπεμψε στην Ασφάλεια και η Ασφάλεια μου ζήτησε να πληροφορηθώ από το «100» όπου και από εκεί αρνήθηκαν κάθε πληροφόρηση και με παρέπεμψαν στον… Υπασπιστή και πάλι, δηλαδή στο πρώτο γραφείο που τηλεφώνησα. Είναι και αυτός ο… “όρκος σιωπής” άξιον απορίας…

Τέλος, το γραφείο τύπου τής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης δεν απαντούσε στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματά μου, πιθανόν λόγω της περασμένης ώρας.

Ότι νεότερο υπάρχει για το επεισόδιο θα ενημερωθείτε. Μέχρι τότε εφιστάται η προσοχή όλων μας με τους λαθρομετανάστες στην πόλη μας, άσχετα που κάποιοι επιμένουν να τους αποκαλούν «πρόσφυγες»(!) ακόμα και σήμερα που ΔΕΝ υπάρχει πόλεμος στην Συρία. Εγώ θα εξακολουθώ να λέω τά πράγματα με τ’ όνομα τους…!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΑΡΧΕΙΟ) – Η κυρά Τασία που θέλει τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα να… λιάζονται!

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μήν αντιγράφετε, έστω και με “πηγή”.

Διάφορες Κατηγορίες Άρθρων