ΣΟΦΑΔΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(16-12-2019)

 

Παρατημένο στην τύχη του το 3όροφο κτήριο επί της οδού 16ης Οκτωβρίου στην Κατερίνη, με σοφάδες να πέφτουν στα κεφάλια των περαστικών.

Πίσω από το Δημαρχείο βρίσκεται το εν λόγω κτήριο σε άθλια κατάσταση θέτοντας σε κίνδυνο τους περαστικούς εφόσον υπήρξαν περιστατικά αποκόλλησης σοβάδων με την αστυνομία να καλείται να καταγράψει τα συμβάντα.

Όπως βλέπουμε το κτήριο στις φωτογραφίες, χρειάζεται τις απαραίτητες παρεμβάσεις καλλωπισμού και ασφάλειας (όπως συνέβη με εισαγγελική εντολή στο γνωστό Μέγαρο Παπαγεωργίου τής Πλατείας), όμως καθώς δείχνουν τα πράγματα ή δεν υπάρχει ενδιαφέρον ή κωλύεται ο ιδιοκτήτης από διαφόρους λόγους.

Πληροφορούμαι και το σημειώνω -με κάθε επιφύλαξη όμως- ότι, στο εν λόγω κτήριο ιδιοκτήτης είναι ο πρώην βουλευτής Ν.Δ. Πιερίας, πρώην υπουργός και νυν πρόεδρος τού ΣΕΒΕ Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Πέραν τούτου όμως, σε μπαλκόνι 1ου ορόφου, υπάρχει παρατημένη η Ελληνική σημαία σε κατάσταση κουρελούς, σκισμένη και δαρμένη, στέκοντας όμως στην θέση της να θυμίζει ότι όσο ψηλά και να την στήνεις αυτό δεν σημαίνει ότι σέβεσαι το Εθνικό μας Σύμβολο.

Καλούνται λοιπόν οι υπεύθυνοι ή να κατεβάσουν την σημαία ή να την αντικαταστήσουν με μια καινούρια αφήνοντας την να κυματίζει υπερήφανα και όχι ντροπιασμένη.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930