ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ «Σήκω και Ζήσε»- ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)
www.Pieria.tv (30-03-2021).

 

Το νέο τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη στέλνει μηνύματα φανερά στους κατά συνείδησιν ή κατ’ ανάγκην κοιμώμενους.

Εθισμένοι στα κοινωνικά δίκτυα όπου προσφέρουμε ως ανοικτό βιβλίο την ζωή μας στην σατανική ελίτ, απαλλάσσοντας της από τον κόπο να μας κατασκοπεύει, γινόμαστε έρμαια και βορά στα δόντια των “ισχυρών”. Το Facebook για παράδειγμα και άλλα παρεμφερή κοινωνικά δίκτυα, είναι τα δίκτυα που νομίζουμε πως κάνουμε φιλίες και συντηρούμε αγάπες. Αμ δε…! Απεναντίας, είναι ο έσχατος τρόπος για να καταστρέψουν τις φιλίες και τις αγάπες, με μιά επίπλαστη εικόνα που νομίζουμε πως είναι η επαφή του μέλλοντος.

Το τραγούδι αυτό του Σταμάτη Γονίδη έρχεται να συμπληρώσει άλλο παλαιότερο τραγούδι, γνωστό αλλά ξεχασμένο ίσως, όπου μιλάει για το καταστροφικό μένος της άθλιας και σατανικής παγκόσμια ελίτ, που σκοπό έχει τον αφανισμό της ανθρωπότητας χάριν αισχρού κέρδους. Μιλάω για το τραγούδι “Έρχονται χρόνια δύσκολα” του Στέλιου Καζαντζίδη. Τώρα με τον Σταμάτη Γονίδη “δίπλωσε το κακό” όπου αντί για βόμβες και πολέμους μας πολεμούν ηλεκτρονικά με δήθεν κοινωνική εξέλιξη, και όσοι δέν αφυπνιστούν για να πετάξουν από τις πλάτες τους αυτά τα… σκατά που κυβερνούν την ανθρωπότητα, τότε “τα θέλει ο … τους”.

Εννοείται ότι αναγνωρίζω την δυσκολία απεξάρτησης, όπως ο ναρκομανής αδυνατεί μόνος του να ελευθερωθεί. Έτσι και τά δίκτυα αυτά είναι σαν τα ναρκωτικά που μας δεσμεύουν εφόσον εξαρτώμεθα πλέον από αυτά, “μέχρι καιρού διορθώσεως”! Ας είναι λοιπόν το τραγούδι αυτό του Γονίδη το έναυσμα της απεξάρτησης και της ελευθερίας μας που μας παρακαλεί λέγοντας μας: «Σήκω και Ζήσε»!

Ακούστε επίσης:

Έρχονται χρόνια δύσκολα: Στέλιος Καζαντζίδης.

 

www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο